reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

MONIA- :))
Ty bedziesz miała córcie-prawda??gratuluję :)

MISIA- nie raz jest taki dzień ,ze jesteśmy płaczliwe..
fajnie,ze Wojtek tak daje znac-zawsze to jest sie spokojniejszym :)ugłaskaj brzusio.

reklama
Ugłaszcze tylko chyba zasnął to go nie będę zaczepiać:-D Dziękuje :*

W piątek przychodzi do Nas Moja Teściowa z Mężem i dzieciakami i ma nam przywieźć całą torbę dla Wojtusia ubranek:-) Znowu będzie układanie:-)
Lecę robić sobie soczek:happy:

Witam ...

ja dziś nawet nie biorę się za nadrabianie ... wpadłam tylko zobaczyć, czy są newsy od Maggy :tak:
padam normalnie !!! Zuzu spała, więc i ja się położyłam ... ale żeby nie było za wesoło, to jakiś palant z Ery postanowił wcisnąć mi laptopa ... i tyle było spania :baffled:

Maggy, WIELKIE GRATULACJE KOCHANA !!! Trzymajcie się cieplutko z Kevinem:-) Czekamy tu na Was :tak:

Maran, zdrówka życzę !!!

Maggy GRATULACJE Slonce !!!!!!!!!! :-D

Mamcia dzieki za info;-)

Pozdrawiam was cieplutko , mnie dzisiaj cosik net nie lubi:-(
Moze wiecxzorkiem bede:*

Heh dopiero po spacerku przeszło mi to kłucie. Chyba coś mi się tam naciągało i rozchodziłam. Albo mała potrzebowała słonca. Teraz musze posprzatac bo jutro wpadaja goście. Funfela, której nie widziałam z rok))))))))))))
MAGGY kochana gratki ogromne:-)

Jestem...
MAGGY TAK BARDZO SIE CIESZE:-D GRATULACJE MAMUSIU!!!!!
Po wizycie wszystko ok:tak:Ginek powiedział ze Rozalka na pewno bedzie wieksza od Zuzi powinna przy porodzie wazyc ok 3300/3400:tak:Zuzu miała 2900! No i jak widac nadal jest Rozalka i to sie juz nie zmieni, tak powiedzial, ze nie ma innej opcji:tak::tak::tak::-D:-D:-DOczywiscie wszystko w porzadku, cała i zdrowa...
A to nowe zdjatko
Rozalka2 001.jpg:-D

MAGGY JUZ GRATULOWALAM KILKA RAZY TO GRATULUJE JESZCZE RAZ :****** :))))))))
Jak bedziesz juz w formie pisz Kochana, ja bede wszystkie info chlonela jak gabka bo mnie tez to czeka na poczatku maja ;)

Maran zdrowka Kochana i wytrwalosci :*
Misia Twoje dziecie ma takie godziny rozrabiania w brzuchu jak moje ;) Cos w tym musi byc ;)
Pralinka :*
Mama dzieki za info :*
Sol, Jol, Monisia, Monia, Wisienka i wszystkie pozostale :*
Monisia ja mam prawie identyczna fotke tylko ze juz nieco starawa bo wtedy bylam w 20 tyg ;)

Ide pod prysznic, dzisiaj wyjezdzamy do domu z tego zadupia ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wpadam wieczorowa pora..
Ja dzisiaj jakos nie teges sie czuje... Straszne wzdecia mam:-(
I humoru jakos brak...

Monisia piekne zdjecie:-) Ciesze sie ze wizyta udana:-)

Buziam Was wszystkie bardzo mocno:*

reklama
Pralinka ja w nocy jakos spac nie umialam i cala polamana jestem, kregoslup tez daje sie we znaki....
Poloz sie Kochana moze humorek jutro wroci...
Ja wlasnie koncze sniadanie i zaraz biore sie za pakowanie.
Buziole :*

Do góry