reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

ewelina - dlatego wczoraj pisałam że muszę do psychiatry bo mi odpierkuka :-p
A to moja różowa królewna :-p i jej mały kocyk tulaczek :-p

reklama
Ewelina wyszło szydło z worka z naszą Sol :) ale wiesz jak to mówią kobieta zmienną jest :)

Sol no szok szok :) ja mam nadziej że tyle już tego wszystkiego mam i jak wyremontuje pokój to już mi sie uspokoi z wydatkami (pomijając szczepionki-bo tego nie unikne) :-) czyli oby do maja :) a potem to jakoś to będzie :)

Sol a czemu ty masz już taką cudną królewne - w dodatku drugą a ja jeszcze tyle musze czekac ??? ja już chcem maj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cund ta Emi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i kiecka tez fajna i wygodna widac :)

my już po spacerku ... młoda zalicza drugą drzemkę, a ja się futruję herbatnikami i zapijam herbatką :zawstydzona/y:
ale co mi tam ... koleżanka wczoraj podsumowała, że mój brzuch bardziej wygląda na wzdęty niż ciążowy, więc może żarełkiem uda się go trochę bardziej wypchać :laugh2: w końcu 7 miesiąc nadchodzi, więc wypadałoby mieć się czym pochwalić ;-)

Sol, ja kiecek też nie znoszę !!! ślicznie wyglądają na wieszaczkach a potem podwijają się dzieciakowi pod samą szyję ;-) ale czasami ciężko się oprzeć :rofl2: Emi śliczna !!! i jaki pulpecik się już zrobił :-):-):-)

Maryla, szalejesz moja droga !!! aż mi wstyd, bo moja Zuzu cały czas mieszka w prowizorycznym pokoiku ... wielkie urządzanie planujemy jak obydwie troszkę podrosną :tak:

JoL - wiesz - to nie tak że nienawidzę sukienek ale mało toto praktyczne u dzieci nie chodzących. A my robiąc generalny remont przed wprowadzeniem się od razu zrobiliśmy pokój pod Karolę i przyszłe dziecię :-p

Emi znowu się bawi cycem :-p Czemu ona go jak smoczka traktuje :dry:

witam :-)

apropo remontów to my zaczęliśmy dziś pełną parą remont mojego-naszego pokoju :szok::crazy: jak ja nie lubie remontów... ale cóż trza go zrobić i tyle, bajzel wszędzie, wszystko wszędzie... masakra jakaś... ale dać radę trzeba.

SOL nie było mnie kilka dni, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo radości, miłości i pociechy z dzieci. niech zdrowo rosną

Magyy[/B] trzymam za was kciukasy :-) aby wszystko poszło sprawnie :-) myślę o Was :-)
Marylka dzięki za odpowiedz w sprawie kolorów :-) a jakiej firmy braliście?

Ostatnia edycja:
młodam nie pamiętam ale postaram sie odnaleść puszki w piwnicy to Ci jutro napisze jakiej firmy i jak sie kolorki nazywały ale farba okazała sie mega wydajna i zdaje mi sie że lepsza niż dulux chyba to był dekoral ale pewności nie mam - jutro Ci napisze no i my braliśmy te lateksowe -bo mozna zmywać :)
i dacie rade z remontem ja sie nie moge juz doczekac :)- pewno dla tego że nasz już zrobiony i nie bedzie kombinacji ze spaniem :)

reklama
Do góry