reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
cześć 2w1:)
info od Marcepanka:

jestem po ktg i po obchodzi.noce to koszmar bo Mala ciśnie na całego.boli okropnie a Nikolaznajduje sie juz od pępka w dół po samo ujście.no i chyba kończy sie nadzieja bo zaczyna mi sie wodnista wydzielina pokazywać i wkladka mokra-teraz czekam na wyniki czy to TO..
LEŻĘ w szpitalu gdzie Mała bedzie miała odpowiednią opiekę tylko szkoda że tak wcześnie sie to rozwiąże..

jak mi napisze więcej to dam Wam znać..

pozdrawiam i ...byle do wiosny :)))nas znowu zasypalo śniegiem..

Witam się :-p

maggy - jeszcze jest cisza :-p
marcepanku - trzymam kciuki żebyś jeszcze trochę z Nikolą wytrzymała i żeby mniej bolało :tak:
monia, marylka, ewelinka, jaewa, paulina - dobry :-)

U mnie w nocy zaczęło sypać :dry: a mieliśmy dzisiaj na spacer jechać albo do kina na bajkę z dziewczynkami :dry: ehh... ja chce wiosnę!!!!!!!!!!!!

MAMA, dzięki za info ws Marcepanka...

MARCEPANEK
, jestem z Tobą - trzymaj się*

SOL, witaj* u nas powrót zimy :( Szlag, by to trafił, juz ogród szykowaliśmy na wiosnę, a teraz! Przymrozi mi pierwsze pierwsiosnki, które już zaczynały kwitnąć :-(

Dziendoberek:-D
Woadam narazie tylko przelotem bo wlasnie sniadanko zjadlam i ide ogarnac mieszkanko i zajac sie troszke swoim wygladem bo dzisiaj bede miala goscia:happy2:
Wkoncu do kogos innego pysk otworze;-)
Dzisiaj jeszcze musze prace semestralna mezowi na weekend przepisac...

Dziewczyny dzieki za info o marcepanku:*
Mam nadzieje ze Mala jeszcze troszke sie powstrzyma, ale dobrze ze Marcepanek jest pod stala opieka.
Witaj Paulina;-)
Ja tez sie do sierpniowek jakos nie nadaje...;-)

Dziewczynki sciskam Was wszystkie i kazda z osobna:*
I narazie zmykam, do potem - mam nadzieje;-)

pralinko - miłego dnia i spotkania :-)

ewelinko - przykro mi z powodu kwiatuszków - muszą być śliczne :sorry::-)

Spadam Emilę przebrać bo się ulało mleczko :-p

reklama
maggy - nie drażnij lwa bo u nas na minusie temperatura :-p :-D
ewelinka - w sumie, ale mogła by już wiosna zawitać na dobre :-D

No a Emi mi się uslała po pachy i musiałam wykąpać :-p i znowu miała białe ciuchy na sobie :no: jakieś fatum chyba :no:

Do góry