reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Marylka niezłe śniadanko!! Czy ja widzę pączki mniam mniam?????
a055.gif
tak tak własnej roboty - wczoraj zrobiłam 23 sztuki i dziś dwa zostały :) ale 6 poszło do dziadków i jeszcze znajomy nas odwiedził 2 dziś Kamil zaniusł do sklepu dla dziewczyny co u mnie pracuje :) jeszcze jeden mi został to moge poczetowac :)

reklama
Marylka to Twoje pączusie mniam mniam! Ostatnio widzę tyle pączków wokół i się ciągle zastanawiam czy to nie tłusty czwartek...Jak jeden został to ja poproszę :)))

lil_maja no ja tez sie zastanawiałam kiedy jest tłusty czwartek :) - też pewno będe robić - ja wogule jak mam czas to lubie w kuchni siedziec a najlepiej sama :)
i chwytaj pączka zanim sie na niego rzuce :) z dzemem truskawkowym :)

Witam się i ja :-p

Tłusty czwartek w tym roku jest 3 marca dopiero :dry:

Ratunku :-( Ja nie chcę :-( A muszę :-( Dzisiaj Emilki szczepienie :-( I chyba stanie na tym że pojadę z nią sama i teściowa nas podwiezie a M zostanie z Karolą :-( Albo teściowa zostanie z Karolą a my taksówą :-( Opcja pierwsza bardziej ekonomiczna ale... :-( Ja się tam zaryczę :-( Karole tylko pierwszy raz trzymałam a później M trzymał do szczepienia bo mi słabo było :-( pod tym względem jestem przeciwna szczepieniom :-( A na dodatek mam katar jak sam pieron od wczoraj :dry: Dobrze że Emi zdrowa :sorry:

przepraszam że tak o sobie ale mam marny nastrój dzisiaj :-(

Dzień dobry:-):-)

MARYLKA ale śniadanko... mniam mniam;-)

LIL jak samopoczucie?

SOL ja też miałam traume jak szłam do szczepienia z Pati...

MARCEPANEK niech Nicolka wytrzyma jeszcze trochę...

Nika no sniadanko rozpustne :) pączki i pyszna kawa z mlekiem mmm tego mi było trzeba :) i wiesz co ale Twój suwaczek zapindala :)

Marylka a dżemik też własnej roboty??? WOW!! Mniam mniam!

Sol
Ty już mi o tym czwartku tłumaczyłaś na staraczkach - ale jeszcze nigdy nie widziałam tyle pączków wokół siebie! Może to jakiś znak, że sama niedługo zamienię się w pączka??? A Ty się kochana nie martw - ja wciąż uważam, że szczepionki są konieczne i dlatego jakoś wytrzymałam płacz Maciusia -zwłaszcza, że potem od razu cycek w buzię i było już dobrze. Moja mama jest specjalistką od szczepień i to ona miała przeżycia jak szczepiła Maciusia - ryczała razem z nim. Będzie dobrze - a nastrój kiepski, bo może się nie wyspałaś? Ja zawsze mam kiepski nastrój jak się nie wyśpię...Trzymam kciuki za Ciebie!!

Nika dzięki - czuję się super, tylko wciąż nie wierzę w to, że mogłabym być w ciąży, czekam na pierwszą wizytę u lekarza i zobaczymy co będzie. Te pierwsze dni pewnie zawsze takie są...A Ty jak?? Niedawno testowałaś a teraz już 15 tydzień!!!!!!!!!!! WOW!!!!!!! Ja też tak chcę!!!!!!!

Cześć:)
Nadrobiłam co napisałyście ale weny dziś brak na pisanie więc się tylko przywitam:)

Miłęgo dnia wszystkim:)

reklama
MARYLKA no zapindala:-D:-D tak samo jak Twój suwaczek;-);-) A za 4 tygodnie idę na połówkowe i może się dowiem kto tam sobie mieszka;-)

LIL to dobrze... A kiedy się wybierasz do lekarza? Jak zobaczysz fasolkę to uwierzysz:tak::tak:

Do góry