reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Jakos pusto tutaj dzisiaj...

Majqa ja juz sie nie moge doczekac jak bede sie zabierala za kupno rzeczy dla Malenstwa. Mam nadzieje ze znajdziesz jakies ciekawe typy:tak:

Ide sie troszke polozyc przed tv bo troszke dzisiaj pochodzilam a nie powinnam:zawstydzona/y:

reklama
Cześc dziewczyny. Planowałam sobie, ze dziś z wami posiedzę i popiszę a tu znów dopadlo mnie fatalne samopoczucie. Wczoraj okropny ból kręgosłupa a dziś szyi i głowy. Do tego mi niedobrze i po prostu nie mam siły na nic.Jejku jak bym chciała mniec to wspaniałe samopoczucie o którym pisza w poradnikach. Pozdrówka dla was i wpadnę jak tylko lepiej się poczuję bo jak patrze w kompa to mi łeb rozwala.

MARCEPANEK WCZORAJ MIALA CHWILE GROZY BO SKURCZE CO 10 MIN ALE UDALO SIE POWSTRZYMAĆ ..ROZWARCIE NADAL NA 3 CM..LEŻY I MA DOŚĆ SAMOTNI W 4 ŚCIANACH I TĘSKNI ZA MACIUSIEM:(

NIKOLA NADAL NIE WAŻY 2 KG WIEC LEKARZE CHCĄ CZEKAĆ JESZCZE CHOĆ TYDZIEŃ...
NAPISALA MI ,ZE JEST SZANSA NA WYJŚCIE BO TESCIOWA MA DO NIEJ PRZYJECHAĆ DO DOMU ,ALE CZY WYJDZIE....

MARAN-POZDRAWIA WSZYSTKIE CIOCIE Z BB:))

POZDRAWIAM Was baby:))))))))))

Krzysiu jak ja się tu ciebie na stałę nie moge doczekać - oby jak najszybciej

Marcepanek - trzymamy kciuki &&&&&&&&&

Maran pozdrawiamy - wreszcie tulisz Majusie :)

Biedny Marcepanek - się umęczy dziewczyna :-(

A ja sobie psychiczne ziazi zrobiłam. Pojechałam do Smyka bo Karoli się mata zepsuła i był ryk. A w smyku co? przeceny, a na dodatek na ciuszki z Disneya z Kubusiem Puchatkiem. Zielona wyszłam z pustymi rękami :-( Ale potem M by mi wypominał :-( Idę sobie w kąciku popłakać :-( Pajacyki frotka albo polarek po 20 zł, bodziaczki po 12 zł a kombinezony wiosenne po 35 zł :-(

Ewela, monisia i Sol - dzięki :))

SOl a co zastanawiasz sie nad 3 kiedys pisałas ze tylko dwójeczka ;-) ja tez bym mogła miec 3 tylko w ciązy zeby nie chodzić - w kazdym razie nie planuje ale jak sie zdarzy to tragedii nie bedzie :-):-)

sorbuś a nio marzyło mi się trzecie :-p Ale za duże przeciw a za mało za żeby próbować negocjacji z mężem :sorry: Może na 40 urodziny sobie zafunduję trzeciego maluszka :-p Bo póki co mogę sobie pomarzyć :-p

Właśnie wykąpałam Emilkę i stwierdzam jedno - lubi kąpiele ale nie rozbieranie bo zimno i nie lubi z nich wychodzić bo zimno :-p

Babczki ja wlasnie wstalam :) S dziekuje za zyczenia :) Dzisiaj zanim poszedl do pracy zrobilam mu dobre sniadanko ;)
Marcepakek trzymam &&& zeby mala nie spieszyla sie za bardzo poki co na ten swiat ;)
Sol co do wyprzedazy nie martw sie kobitko. Mala pewnie ma pelno ciuszkow a pomysl ze za troche i tak by z tego wyrosla... :)
Malapralinka ciesze sie ze wizyta nie byla bolesna ;)
Wszystkie pozostale babeczki sciskam i zycze kolorowych snow :* Chyba sie tez legne jeszcze na chwile...
Wczoraj gotowalam sobie i postalam moze jakies z 2.5 godzinki w kuchni...potem mnie tak bolal kregoslup ze szkoda mowic :( Juz sama nie wiem czy kupic sobie pas ciazowy czy nie? Bo nie wiem czy pomaga...:zawstydzona/y:

reklama
Marylka niezłe śniadanko!! Czy ja widzę pączki mniam mniam?????
a055.gif

Do góry