reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

cześć :-)

byłam dziś u gina, pytać co dalej z moimi lekami, bo dupek mi się kończy. Niestety mojej nie było, ale przyjęła mnie inna. Tak jak myślałam, powiedziała by wrócić do luteiny, co z miłą chęcią uczynię, ;-) ze względów oczywiście finansowych. zerknęła na niunię czy z serduszkiem OK i oczywiście tak bylo - znaczy jest :-)

właśnie wszamałam kromala bom głodna. teraz czekam na kawcię i zabiorę się za pączka hiszpańskiego mniammmmmm :-)

choinka mysia mi się zepsuła :-(

reklama
Sol ja bardziej o czyms takim mysla,am;-)
url

url

Cos jak polaczenie tych 2ch. Ten drugi wychodzi ze skory ale jest maly jak dla mnie i oczy ma za lagodne:-)

Sol a moze taki:-D
url

Mlodam ciesze sie ze sie uspokoilas i ze z Malenstwem wszystko ok:-)
No i ze lutke mozesz brac bo mialam wyzuty sumienia ze mi dupka wyslalas a sama potrzebowalas potem:-(

Mi w brzuchu burczy ale jakos co sobie o czyms do jedzenia pomysle to nic mi sie nie chce...

A wiecie... Tak jak wtedy myslalam ze bedzie dziewczynka,tak teraz czuje ze chlopak. Ciekawe czy sie sprawdzi

Pralinka przestań z jakimiś tam wyrzutami. ja przypuszczałam, ze jak do szpitala to dupka dadza, bo taką mają praktykę. a wiem jakie podejscie mojej, więc raczej pewna byłam o powrocie do lutki ;-)

a mi coś lekarka przebąknęła... że chłopak... bo siusiaka widzi... więc mam niespodziajkę dla K. Kupiłam niebieskie skarpetki i dam mu jak wróci do domu. hm... i moja mama babcią nie bedzie... może następną razą :-)

Pralinka ja marzyłam o dziewczynce :-) bo sami chłopcy w rodzinie ;-) no to będzie 5 chłopak hihihi

Ostatnia edycja:
pranika - małpki boskie :-D
jak wieczorem panny mi spać pójdą to zrobię szkic jak to będzie wyglądało w całości to jutro wkleję :-) oj chłopię się zeźli bo zmieniłam ciut koncepcję :-D zresztą właśnie przez te zmiany nie mam go jeszcze skończonego - już 8 lat go kończę :-D bo miałam 17 jak zaczęłam :-p

mloda - to zmieniać kolor suwaczka czy wstrzymać się do potwierdzenia?

Mlodam dzieki raz jeszcze w takim razie:*

No M tez mowi ze On czuje ze bedzie chlopak:-D
U nas tez brat ma 2ch synkow. Dziewczynki nie ma zadnej. No ale brat w Niemczech mieszka wiec to i tak rodzice tu na miejscu zadnego wnuka narazie nie maja bo siostra ma problemy i wcale dzieci nie ma.

Mlodam a moze do walentynek ze skarpetkami poczekasz:-)?

Sol koniecznie bo ja ciekawa jestem bardzo;-)
A 7 lat to dlugo. No ale ja marze o trzecim jak tylko te zrobilam a to juz tez w tym roku 9 lat bedzie:-)

Teraz to juz naprawde zmykam bo Mezus wstal i bedziemy sprzatac, a potem sie szykowac bo kolo 15 do lekarza, do potem:*

Ostatnia edycja:
Pralinka :-)

SOL a na razie poczekamy :-) to nie moja lekarka także wiesz... poczekam na swoją co powie i czy coś powie hihihi ;-)

Pralinka A może i mogłabym poczekać do walentynek, chociaż ja za tym świętem nie przepadam, kochać się trzeba każdego dnia a nie tylko tego ;-) a poza tym mój K miał w niedzielę urodzinki więc może być to dodatek do urodzinkowego prezentu.

A ja właśnie nastawiłam w końcu pranie.

Maran - cześć:)
Ja tam dziś nocka? Wyspałaś się? O poród nawet nie pytam...

Dzień dobry:-):-)

MARAN jak Ala? Dała pospać mamie?

no dziś nocka była lepsza, jeden raz wstawalam ok. 5 i tak do 6:30 jeszcze Ala pospala przy mnie...

maran - a próbowałaś kielonka na wywołanie porodu? nie mówię o nie wiadomo jak mocnym trunku ale taka 30-50ml brandy/koniaczku albo miodziku ładnie rozluźnia mięśnie ;-) A malucha taka ilość nawet nie dosięgnie :sorry: bo u mnie efekt był -wody po kilkunastu godzinach zaczęły odchodzić :-p

kurcze sol nie próbowałam, ale jutro chyba sobie spróbuje jak wróce z wizyty w szpitalu... :)

Witaj
Maran:*
Jak samopoczucie dzisiaj?? Nic sie nie szykuje?

małapralinka póki co to dalej nic...

a o tych naturalnych metodach słyszałam tylko, że na mnie jakos to nie działa bo ostatnio to nawet suty sobie posmyrałam ;) jaja jakieś, nigdy bym nie pomyslała, że bede sobie sama suty smyrać by poród wywoływać, ale to nie dziala na mnie ;(

ide Alke do spania zagonić bo tu na łeb mi już próbuje włazić... męzowi i babci już dawno wlazła, jeszcze tylko do mnie ma nieco respektu... wpadne później

Witam babeczki

Ale imprezkę żeście zrobiły - kurcze juz mi bym się napiła piwka ehh

Widzę ze tez lubicie tatuaże ja mam jeden też ( od 11 lat już ) ale bardzo mnie korci żeby drugi zrobić tylko zawsze jakoś się nie składa :(

Szczęśliwa - dzięki kochana i zdrówka Wam życzę

mlodam - cieszę się, że z dzidzią wszystko OK

jaewa - śliczny masz brzusio

Wisienka - ile masz młodszego męża - mój młodszy ode mnie o 3 lata rocznikowo a praktycznie 4 bo ja ze stycznia a on z ost. września

I co ja jeszcze miałam pisać ....

Maran - ja tydzień przed terminem zaczełam pić spore ilości herbaty z liści malin - podobno pomaga moze nie wywołuje ale sam poród przyspiesza a raczej skraca - u mnie się sprawdziło może spróbuj wszystkiego naraz to w koncu cos ruszy

Ostatnia edycja:
reklama
maran - to trzymam kciuki żeby podziałało :tak: :-) Hehe, Karola dziadkom na czubek głowy włazi - tylko do mnie i M ma respekt :-p

sorbuś - a bo zawsze jest co innego do zrobienia i nigdy nie po drodze :-D ja miałam kilka przymiarek do dokończenia i ... już 7 lat minie mi w maju :-D Ale wreszcie go skończę - tylko po wakacjach co by nie wyblakł na słonku :-D

Jak mnie brzuch zaczął zarzynać to szok :no:

Do góry