reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Sorbuś oni już wiedzą co robią i lepiej zeby mała była wcześniakiem niz mają być komplikacje i większe nerwy , ja sama urodziłam sie miesiąc za szybko :) a fest baba ze mnie teraz :)

acha pochwale sie ważylam sie wczoraj i wazyłam 69,8 czyli nie przytyłam jak na razie co mnie bardzo cieszy :) a kruszek i tak ma sporo miejsca :) (wczesniej ważyłam 69 potem 70 71 a teraz 69,8 - czyli trzymam wage i na razie nie tyje choc brzucho sie formuje w piłeczke:-) )

reklama
Kurcze myślalam że mi posta wcięło rano bo się komp wyąłczył ale teraz widzę że jest.
Z siostrą juz załatwione - pójdzie do bylejakiego ginka i poprosi o skierowanie na bete a potem idziemy razem na bete. Bo faktycznie niby to dwa laboratoria ale cholera wie czy nie maja jakiejś bazy wspólnej....
A chodziło o to że ona nie może bez skierowania robić a 25 zł to dla niej dużo. Wsi ma za darmo jeśli ma skierowanie. Ja mam inny abonament i mogę sobie co chcę robić ale placę 20 % ceny. I myślalyśmy żeby jej tą betę zrobic na moje nazwisko. Ale już ok:)

Maggy Wenecja.... hmmm superowo:)

Ewcia to &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!

Sorbek ja myślę podobnie jak Marylka lepiej żeby była wcześniakiem niż gdyby miało jej coż poważnego grozić... A jak ty się czujesz??

Marylka super wynik:) Ja narazie się nawet nei ważę.... Lepiej mi w nieświadomości... Pewnie doktorek mnie zwarzy na wizycie ale to za 2 tyg dopiero::)

Narazie czekam na usg w piątek:)

ja sie fizycznie dobrze czuje a psychicznie ostatnio średnio - jakies dołki mam i zamartwiam sie ciągle - pewnie moja Ewa i ich sytuacja ma cos z tym wspólnego :zawstydzona/y:

Witajcie. :)

Sol - jak z Karolą? Lepiej?

Maggy - cieszę się, że podróż do Wenecji udana. :) Pokazałabyś brzucha. ;)

Ewcia - daj znać po wizycie. :)

Create
- Ty też daj znać po wizycie, co i jak.

Cześć dziewczyny.

Nie mam weny na nic.
Głowa pęka kolejny dzień ,w ciąży mam paskudne migrenowe bóle głowy ,że aż wymiotować się chce :-( Do tego Tomek wyjechał dziś znów do Czech i nie wiem kiedy wróci :-( .
Dzidzia też mnie nie oszczędza rozpycha się tam na dole ,że aż nieprzyjemnie chwilami.
Pogoda do... i aż ma się jednego wielkiego doła.

Kurcze myślalam że mi posta wcięło rano bo się komp wyąłczył ale teraz widzę że jest.
Z siostrą juz załatwione - pójdzie do bylejakiego ginka i poprosi o skierowanie na bete a potem idziemy razem na bete. Bo faktycznie niby to dwa laboratoria ale cholera wie czy nie maja jakiejś bazy wspólnej....
A chodziło o to że ona nie może bez skierowania robić a 25 zł to dla niej dużo. Wsi ma za darmo jeśli ma skierowanie. Ja mam inny abonament i mogę sobie co chcę robić ale placę 20 % ceny. I myślalyśmy żeby jej tą betę zrobic na moje nazwisko. Ale już ok:)

Maggy Wenecja.... hmmm superowo:)

Ewcia to &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!

Sorbek ja myślę podobnie jak Marylka lepiej żeby była wcześniakiem niż gdyby miało jej coż poważnego grozić... A jak ty się czujesz??

Marylka super wynik:) Ja narazie się nawet nei ważę.... Lepiej mi w nieświadomości... Pewnie doktorek mnie zwarzy na wizycie ale to za 2 tyg dopiero::)

Narazie czekam na usg w piątek:)
ja sie zważyłam tylko dla tego bo coś mi sie luźniej w spodniach zrobiło no i brzucho jakiś mniejszy mi sie wydawał :) - dziewczyny mówią ze pewno zaparcia przeszły

Sorbuś nie smutaj sie nie wolno nam ja tez sie czasem zastanawiam czy wszystko ok ale zaraz sobie mówe że przeciez nic nie jest i mam sie uspokoić z zamartwianiem i cieszyć sie ze wysztko jest dobrze

Cześć dziewczyny.

Nie mam weny na nic.
Głowa pęka kolejny dzień ,w ciąży mam paskudne migrenowe bóle głowy ,że aż wymiotować się chce :-( Do tego Tomek wyjechał dziś znów do Czech i nie wiem kiedy wróci :-( .
Dzidzia też mnie nie oszczędza rozpycha się tam na dole ,że aż nieprzyjemnie chwilami.
Pogoda do... i aż ma się jednego wielkiego doła.
tulam Cie po prostu cie mocno tulam i podaje czekolade

Witam sie i ja:):-)
Ja równiez dzisiaj mam wizyte o 16tej:tak:Jak wróce dam znac co i jak:-)
No i coraz bardziej mnie muli, ale tylko z rana, dopóki czegos nie wszamam;-)
CREATED - trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EWCIA - równiez czekam na wieści!!!!
SOL - wspólczuje z Karolka:-(Mam nadzieje ze szybko przejdzie!!!!
Moja Zuza tez ma jakies cos na wewnetrznej str dłoni - swedzi ja i tylko w nocy...:-(W ogole jej jakies krostki na prawej str brzuszka wylajzły i troche na nózkach z tyłu, ale te na brzuszku i nózkach to chyba od suchej skóry - ona ma własnie specjalny balsam dla skóry atopowej - ATOPERAL - bo kiedys tez tak miała na brzusiu i po tym zeszło, ale z tymi dłońmi to nie wiem co???

Marylko dziękuje ,czekoladę ostatnio spożywam w każdej postaci ;-) nutelle ,gorącą do picia i milke łaciatą ;-) więc humorek poprawiony :-)
Tylko ta głowa pęka :-(
A co z Createdbylove? Wie któraś? Ja też miałam plamienia ,a jak widać dotrwałam już do piątego miesiąca i dzidziol jest szaloną kluską ;-) Trzymam za nią kciuki.

witam ponownie

Marcepanek-
hmm.. ja biore panadol ale zwykly ( nie extra) i tez mialam bole takie migrenowe i nic nie pomagalo.. lekarz powiedzial, ze moge brac 2 tabletki co 6h.. ja bralam tylko 1 i to w sumie jakies 3 dni i mi przeszlo :) a bol byl nie do zniesienia.. amol niestety w ogole mi nie pomagal... oklady z octem rowniez...

marylka-jeszcze nie przytylas :D spokojnie... na to tez przyjdzie czas... ja zaczelam tyc chyba po 3 m-cach... teraz juz mam 6kg wiecej... a dopiero skonczylam 20-ty tydzien... ;) ale lekarz powiedzial, ze to wszystko zalezy indywidualnie od kobiety.. nie ma co sie sugerowac tymi wyznacznikami, ktore sa w necie.. wiec na razie sie nie stresuje.. zobaczymy jak to bedzie jak juz urodze ;)

monisia- proponuje miec krakersy i wode z cytryna przy lozku... ja tez mialam mdlosci.. potrafilam sie budzic w nocy i jesc te krakersy :) szczegolnie rano mdlosci byly nie do zniesienia.. wiec.. powodzenia :) pozniej to powinno przejsc... tak po 3 m-cach :)

Sol-
oby Karolci szybko przeszlo :) wcale sie nie dziwie ze nie cierpi smarowania.. nikt tego nie lubi szczegolnie jesli to okolice nosa, czy gardla... :) wiec i tak dobrze, ze jakos daje sobie to posmarowac... :)

a Wenecja.. hmm.. piekna... chociaz bardzo droga.. pojechalismy tez do Mediolanu i Verony... piekne miasta i mnostwo miejsc do zobaczenia a my nie mielismy za duzo czasu... ale i tak bylam padnieta dzien w dzien :)

powrot byl natomiast koszmarny... juz nad Malta rozpetala sie tak straszna burza, ze ponad 20 min krazylismy i podchodzilismy do ladowania i znowu w gore i tak w kolko... i tak sie blyskalo, ze tylko sie modlilam o w miare normalne ladowanie... jeszcze jakis dzieciak obok mnie siedzial i mi opowiadal o katastrofach samolotow jakie ogladal na youtube :) no masakra :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry