reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Ja przepraszam ale tylko na chwilę. Nie spałam całą noc a od rana taki przerywany sen może ze dwie godzinki. Kręci mi się w głowie i ledwo żyję :-( Karola już coraz lepiej z noskiem.
maggy - Wenecja super jak nie capi :-p dwa razy byłam i drugi pobyt bardzo fetorowo wspominam :sorry: :-D

Idę robić obiad bo zaraz pawia puszczę z głodu a i dziecko i mąż głodni. A jeszcze musieliśmy oddzielić koszatniczki bo na dniach będą chyba młode. A ja marzę o spaniu :sorry: Jutro chyba pojadę do szpitala bo mam krwawienia z ... hemoroidów i nie chcą przestać :-( Na szczęście już nie bolą :-( Idę nie smęcę..

tak mówisz??? bo mnie mama troche goni żebym szła zrobić a wczesniej mówiła że za wcześnie na badania - ach baba jedna zawsze mi w głowie namota :) ale dzięki że mi odpowiedziałaś :) a do twojej wizyty coraz bliżej :) pewno jak będe wychodzić z pracy to ty będziesz sie do gina szykowała :)

Tak mi się wydaje, bo badania będziesz lekarzowi pokazywać dopiero
na kolejnej wizycie:tak:
Mi lekarz powiedział, abym zrobiła 5 tygodni temu jak byłam na wizycie,
a zrobiłam je dopiero 4 dni temu:-p
No co? na wizytę mają być:-)
I będą, bo właśnie dziś przed wizytą mam je odebrać;-)

Lecę się szykować, bo jeszcze do mamy zajadę przed wizytą;-)

Pa wszystkim i do wieczorka

Sol
- w końcu dziś zajrzałaś :))
Bidulko...
Nie lepiej, abyś dziś pojechała?

Ja tego płaszcza nie traktuję jak na jeden sezon, bo poza ciążą też go można nosić. ;)

Czy któraś z Was miała do czynienia może z wózkiem BABYACTIVE JET ALU? JET ALU BABYACTIVE 2010!!! HIT + Fotelik! 3w1!!! (1286268138) - Aukcje internetowe Allegro Bo się nad nim zastanawiam. Tylko martwią mnie te małe kółka z przodu w sensie - jak one poradzą sobie na dziurach w chodnikach, które mam na osiedlu?
ja nie mam na sklepie ale ma moja klientka i sobie strasznie chwali a te kółka nie sa jakieś bardzo małe takie normalne jak w tako czy innych i spokojnie po dziurach sie nimi przejedzie najwyżej je zablokujesz - będzie wtedy łatwiej ale jak na razie sobie chwali tylko jeszcze korzysta z samej gondoli , a co do kurtki to jak można tez tak normalnie nosić to spoko bo niektóre są takie typowe ciążowe i puźniej wiszą na człowieku ale tak to inna gadka :)

Ja przepraszam ale tylko na chwilę. Nie spałam całą noc a od rana taki przerywany sen może ze dwie godzinki. Kręci mi się w głowie i ledwo żyję :-( Karola już coraz lepiej z noskiem.
maggy - Wenecja super jak nie capi :-p dwa razy byłam i drugi pobyt bardzo fetorowo wspominam :sorry: :-D

Idę robić obiad bo zaraz pawia puszczę z głodu a i dziecko i mąż głodni. A jeszcze musieliśmy oddzielić koszatniczki bo na dniach będą chyba młode. A ja marzę o spaniu :sorry: Jutro chyba pojadę do szpitala bo mam krwawienia z ... hemoroidów i nie chcą przestać :-( Na szczęście już nie bolą :-( Idę nie smęcę..
ojjj bidulko jedna tulam mocno i mam nadzieje ze szybko sie poprawi

Ja juz po wizycie....:-)
Gin powiedział ze to 8 tydzien:tak:Dzidzia prawidłowo sie rozwija - widziałam pulsujace serduszko i pepowinke:-D:-D:-D:tak:Ale jestem szczesliwa:tak::tak::tak:No i wysoko zagniezdzony pecherzyk - wiec super!!!!
Nastepna wizyta za 3 tyg - 15 listopada!!!!
CREATED, KRAKOWIANKA - czekam na wiesci od Was!!!!!
SOL - trzymam &&&&&&&&&& za poprawe!!!!!

Ja juz po wizycie....:-)
Gin powiedział ze to 8 tydzien:tak:Dzidzia prawidłowo sie rozwija - widziałam pulsujace serduszko i pepowinke:-D:-D:-D:tak:Ale jestem szczesliwa:tak::tak::tak:No i wysoko zagniezdzony pecherzyk - wiec super!!!!
Nastepna wizyta za 3 tyg - 15 listopada!!!!
CREATED, KRAKOWIANKA - czekam na wiesci od Was!!!!!
SOL - trzymam &&&&&&&&&& za poprawe!!!!!
no i super że wsio ok i że dzidzia dobrze zagnieżdżona :) a dostałas już skierowanie na badania ?? i jak tak to na jakie jak moge zapytać :)
superowo że tak dobrze naprawde sie ciesze i mam nadzieje że w sobote tez wyjde taka zadowolona jak ty z gabinetu :) no i że Kamil dostanie wolne bo bardzo chce iść :)

reklama
no i super że wsio ok i że dzidzia dobrze zagnieżdżona :) a dostałas już skierowanie na badania ?? i jak tak to na jakie jak moge zapytać :)
superowo że tak dobrze naprawde sie ciesze i mam nadzieje że w sobote tez wyjde taka zadowolona jak ty z gabinetu :) no i że Kamil dostanie wolne bo bardzo chce iść :)

Tak Kochana - dostałam skierowanie na badania mocz, morfologia, p-ciała i WR....i u Ciebie tez na pewno bedzie , jest dobrze!!!!:))))

Do góry