reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Shnuggle i wanienkę też z tej firmy. Może posłużą 6 miesięcy, może troszkę dłużej nieważne, to tak naprawdę 2 rzeczy które chcę mieć i mam na ich punkcie obsesję :rofl2:

Tez o nim myślałam, ale wizualnie bardziej mi się podobają te wiklinowe. Na szczęście jeszcze trochę czasu na zastanowienie :)

reklama
Blondie uwielbiam ciuszki z c&a, są super jakości ;-) a teraz jest jakaś promocja? Oni mają w fajnych cenach wielopaki bodziaków i np teraz przy synku (15msc) bardzo sprawdzają mi.się ich pajace welurowe z bio bawełny do spania, bo mają stopki, a mój książe nie akceptuje przykrycia czymkolwiek w nocy

Blondie uwielbiam ciuszki z c&a, są super jakości ;-) a teraz jest jakaś promocja? Oni mają w fajnych cenach wielopaki bodziaków i np teraz przy synku (15msc) bardzo sprawdzają mi.się ich pajace welurowe z bio bawełny do spania, bo mają stopki, a mój książe nie akceptuje przykrycia czymkolwiek w nocy
Jakis czas temu zamawialam corce i przy okazji wzielam dla chlopczyka niemowlaka, bo na pewno jeden w rodzinie bedzie planowo 1.5 msc. Przed moim tp. U nas raz bylo, ze dziewczynka, pozniej, ze chlopczyk i tak juz sie oswoilam z mysla, ze synek, no i dzisiaj odpakowalam te chłopięce rzeczy :) a w CA bylo na całą kolekcje dziecięcą 20% na weekendzie i z tego, co mowila kolezanka, która tam pravuje, to od czwartku, czyli od jutra na caly asortyment - 25%.

Rzuciłam wczoraj okiem na ten blog i na pewno z części skorzystam. Inne też przeglądałam. Dziękuję :)
A czy ten kosz mojżesza to jest taki wygodny? On stoi tylko w sypialni czy jak wygląda jego użytkowanie?

Rzuciłam wczoraj okiem na ten blog i na pewno z części skorzystam. Inne też przeglądałam. Dziękuję :)
A czy ten kosz mojżesza to jest taki wygodny? On stoi tylko w sypialni czy jak wygląda jego użytkowanie?
Ja na poczatku mialam w sypialni, bo pozniej dokupilismy łóżeczko. Pozniej jak juz lozeczko bylo, to kosz stal w salonie na dole, bo na dole spedzam wiekszosc dnia i mala byla ze mna.

Ja wczoraj wskoczyłam do Smyka na chwilkę kupiłam czapkę, skarpetki, pajacyk niebieski 56 cm i biały komplet body plus spodenki też 56 cm. Dziś powyciągałam co już mam a jest tego niewiele chciałam porównać rozmiary. Przyłożyłam rękawki 3 body z Lidla Lupilu 62/68 i każdy inny w sensie długości i grubości rączek. Białe body to chyba na pół roku.
IMG_20181108_094828657.jpg

Załączniki

• IMG_20181108_094828657.jpg
    IMG_20181108_094828657.jpg
    479,3 KB · Wyświetleń: 436
Jaki rozmiar kupiłaś? Ja się kompletnie nie znam ile czego i w jakim rozmiarze mam kupić a już chciałabym powolutku zacząć kompletować wyprawkę póki jako tako się czuję ;)

Dziewczyny macie jakąś listę ile bodziaków, ile pajacy i w jakich rozmiarach Wam się sprawdziło?
Ja jak na razie kupiłam w lidlu bodziaki w różnych rozmiarach i trochę popłynęłam, zresztą ten 62 wydaje mi się taki duży.

Urocze skarpetunie :) Muszę zaglądnąć do rossmanna co tam mają.

Chciałabym Ci odpowiedzieć na pytanie, ale kompletnie nie wiem ile czego! :D Nie mam żadnej osoby od której mogłabym dostać/kupić jakieś ciuszki, więc powoli chodzę po lumpeksach, sklepach, szukam promocji kupuje póki co wszystko co w dobrej cenie, bawełniane i ładne :D U mnie opcja na wcześniaka, więc muszę kupić chociaż parę ciuszków z tego rozmiaru 50-56 (w razie czego wywinę rękawki/nogawki) i kupuje wszystkiego po około 5 szt. Z większych rozmiarów będzie po 5-10 szt. Po świętach kupimy całą resztę wyprawki, bo są największe promocje do -70%. Rozmiary rzeczywiście są różne, mam 3 szt. spodni na r. 56 i każde są innej długości :D

Cześć kobietki mamusie wszystko przeglądam, wszystko oglądam co dla dzidziusia potrzebne jak się pojawi na świecie ale najbardziej chcialabym mieć już wybrana fure☺ oglądałam już kilka modeli i nie wiem już sama.... może Wy coś doradzicie.... Wózek Junama diamond, wozek Espiro Next silver. Nad tymi się najbardziej zastanawiam. Jest któraś posiadaczką tych modeli? Pozdrawiam

reklama
Cześć kobietki mamusie wszystko przeglądam, wszystko oglądam co dla dzidziusia potrzebne jak się pojawi na świecie ale najbardziej chcialabym mieć już wybrana fure☺ oglądałam już kilka modeli i nie wiem już sama.... może Wy coś doradzicie.... Wózek Junama diamond, wozek Espiro Next silver. Nad tymi się najbardziej zastanawiam. Jest któraś posiadaczką tych modeli? Pozdrawiam
Ja i @Sylwiakp jesteśmy fankami X-landera. 3 lub 4 strony wczesniej Sylwia która jest posiadaczką takiego wozu pisze o nim.

Do góry