pchelka10.05
Zadomowiona(y)
hej są jeszcze dostępne na stronie smyka@pchelka10.05 ale wyrwałaś fajna okazję
tylko to dla dziewczynek
cale 20 zl i ja odbieram w punkcie smyka wiec przesylka nic nie kosztuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej są jeszcze dostępne na stronie smyka@pchelka10.05 ale wyrwałaś fajna okazję
hej są jeszcze dostępne na stronie smyka
tylko to dla dziewczynek
cale 20 zl i ja odbieram w punkcie smyka wiec przesylka nic nie kosztuje
No rzeczywiście sporo ale jakie to wszystko słodkie. Ja mam wszystko po pierwszym synku ale nie odmowilam sobie tej przyjemności i kupiłam jeden komplecik. Moja mama też kupiła dwa komplety... uzbiera się tegoHej dziewczyny. Ja byłam w Polsce na prenatalnych, na 80% chłopak. No ale...ja oczywiście poszalałam hahaha kupiłam...sporo. Zobacz załącznik 911933Zobacz załącznik 911934Zobacz załącznik 911935
Ach jeszcze o jedno chciałam się Ciebie zapytać! Czy tam u Ciebie w uk nie ma lepszego wyboru co do ciuszkow? Np next.Hej dziewczyny. Ja byłam w Polsce na prenatalnych, na 80% chłopak. No ale...ja oczywiście poszalałam hahaha kupiłam...sporo. Zobacz załącznik 911933Zobacz załącznik 911934Zobacz załącznik 911935
Organizacja wzorowaHej hej.
Ja jeszcze nie mogę kompletować wyprawki bo nie znam płci, ale mam już wszystko zaplanowane [emoji16]
-na w listopadzie ogarnę siebie do szpitala ( Bo na ostatniej wizycie mój gin powoedzial że będzie chciał nie położyć na ten tydz w którym urodziłam Kornelkę ) więc kupię wszystko żebym,tylko dokupię później to co potrzebne przy porodzie.
- w grudniu i styczniu obkupimy dzidzię (akurat będą promocje[emoji4])
- luty I marzec łóżeczko, komoda z przewijakiem I wózek.
- A w kwietniu to już tylko to czego zapomnę i kosmetyki dla dziecka.
Zestaw z łóżeczkiem wybraliśmy już, wózek w zasadzie też.
A właśnie może któraś mama miała wózek Anex Cross lub anex Sport no ja zastanawiam się nad tymi dwoma modelami.
Zobacz załącznik 911950
Zobacz załącznik 911949
Hej dziewczyny. Ja byłam w Polsce na prenatalnych, na 80% chłopak. No ale...ja oczywiście poszalałam hahaha kupiłam...sporo.
Hej hej.
Ja jeszcze nie mogę kompletować wyprawki bo nie znam płci, ale mam już wszystko zaplanowane [emoji16]
-na w listopadzie ogarnę siebie do szpitala ( Bo na ostatniej wizycie mój gin powoedzial że będzie chciał nie położyć na ten tydz w którym urodziłam Kornelkę ) więc kupię wszystko żebym,tylko dokupię później to co potrzebne przy porodzie.
- w grudniu i styczniu obkupimy dzidzię (akurat będą promocje[emoji4])
- luty I marzec łóżeczko, komoda z przewijakiem I wózek.
- A w kwietniu to już tylko to czego zapomnę i kosmetyki dla dziecka.
Zestaw z łóżeczkiem wybraliśmy już, wózek w zasadzie też.
A właśnie może któraś mama miała wózek Anex Cross lub anex Sport no ja zastanawiam się nad tymi dwoma modelami.
Zaszalałaś trochę zazdroszczę bo u mnie to będzie drugie dziecko i część rzeczy mam po córce, więc nie będzie takiego szaleństwa zakupowego, a chciałabym bo mi to frajdę sprawia
Piękne łóżeczko, powiesz mi jaki to producent albo podeślesz linka?
Ja mam dokładnie takie dla synka [emoji23]Klupś Meble dziecięce. Mają naprawdę fajny i duży wybór. Znalazłam ich na allegro ale na ich stronie lepiej wszystko jest pokazane. Mi się podoba jeszcze komplet Marsel Ale to jeśli będzie dziewczynka. Zobacz załącznik 911974