reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Załączniki

• 721615_5.jpg
    721615_5.jpg
    95,9 KB · Wyświetleń: 123
reklama
Hej hej.
Ja jeszcze nie mogę kompletować wyprawki bo nie znam płci, ale mam już wszystko zaplanowane [emoji16]
-na w listopadzie ogarnę siebie do szpitala ( Bo na ostatniej wizycie mój gin powoedzial że będzie chciał nie położyć na ten tydz w którym urodziłam Kornelkę ) więc kupię wszystko żebym,tylko dokupię później to co potrzebne przy porodzie.
- w grudniu i styczniu obkupimy dzidzię (akurat będą promocje[emoji4])
- luty I marzec łóżeczko, komoda z przewijakiem I wózek.
- A w kwietniu to już tylko to czego zapomnę i kosmetyki dla dziecka.

Zestaw z łóżeczkiem wybraliśmy już, wózek w zasadzie też.
A właśnie może któraś mama miała wózek Anex Cross lub anex Sport no ja zastanawiam się nad tymi dwoma modelami.
Screenshot_20181029-062244_Chrome.jpg

Screenshot_20181008-150724_Allegro.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181008-150724_Allegro.jpg
    Screenshot_20181008-150724_Allegro.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 430
  • Screenshot_20181029-062244_Chrome.jpg
    Screenshot_20181029-062244_Chrome.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 444
Hej hej.
Ja jeszcze nie mogę kompletować wyprawki bo nie znam płci, ale mam już wszystko zaplanowane [emoji16]
-na w listopadzie ogarnę siebie do szpitala ( Bo na ostatniej wizycie mój gin powoedzial że będzie chciał nie położyć na ten tydz w którym urodziłam Kornelkę ) więc kupię wszystko żebym,tylko dokupię później to co potrzebne przy porodzie.

A właśnie może któraś mama miała wózek Anex Cross lub anex Sport no ja zastanawiam się nad tymi dwoma modelami.
Zobacz załącznik 911950

Zobacz załącznik 911949
Organizacja wzorowa ;)
Łóżeczko piękne a wózek anex bardzo mi się podoba ale mam po synku więc nie kupię nowego. A szkoda bo anexy są super.

Hej dziewczyny. Ja byłam w Polsce na prenatalnych, na 80% chłopak. No ale...ja oczywiście poszalałam hahaha kupiłam...sporo.

Zaszalałaś :D trochę zazdroszczę bo u mnie to będzie drugie dziecko i część rzeczy mam po córce, więc nie będzie takiego szaleństwa zakupowego, a chciałabym bo mi to frajdę sprawia

Hej hej.

Piękne łóżeczko, powiesz mi jaki to producent albo podeślesz linka?

Zaszalałaś :D trochę zazdroszczę bo u mnie to będzie drugie dziecko i część rzeczy mam po córce, więc nie będzie takiego szaleństwa zakupowego, a chciałabym bo mi to frajdę sprawia

Piękne łóżeczko, powiesz mi jaki to producent albo podeślesz linka?

Klupś Meble dziecięce. Mają naprawdę fajny i duży wybór. Znalazłam ich na allegro ale na ich stronie lepiej wszystko jest pokazane. Mi się podoba jeszcze komplet Marsel Ale to jeśli będzie dziewczynka.
Screenshot_20181008-151812_Allegro.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181008-151812_Allegro.jpg
    Screenshot_20181008-151812_Allegro.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 419
reklama
Do góry