reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Macie coś z Ali?
Ja na pewno będę kupować butelki antykolkowe Tommy Tippee.

Załączniki

• IMG_20190116_192145.jpg
    IMG_20190116_192145.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 189
reklama
Ja takie pielęgnacyjne rzeczy, dla dzieciaczków, nawet czasem pampersy, do tego butelki i smoczki zamawiałam na doz on line. To się zawsze uzbierała taka sumka na darmową dostawę, a przynajmniej nie było problemu z kolejkami w aptece czy noszeniem wszystkiego i jeszcze dziecka.

dobrze wiedzieć bo akurat są w moim koszu. dzięki
Nie ma za co :). Ja nakupiłam duuuużo, bo to jeden z najbardziej popularnych sprzedawców na allegro i moja mama jak to zobaczyła to była w szoku, że może być taka jakość. Teraz służą nam częściej jako ścierki. Flanelowe wykorzystywałam często na ubranie, żeby nie kłaść córki na ciuchy jak ktoś przychodził, bo od razu miała zaczerwienioną buźkę i były ok, też jako prześcieradło do gondoli, jako pieluszka na wagę u pediatry, u nas akurat sprawdziły się jedynie flanelowe i bambusowe, ale z tymi bambusowymi też trzeba uważać, bo drogie, a nie zawsze idzie to w parze z jakością. Nie polecam też od Hubi rożków minky. AAAAAA, i jeszcze to co ważne przy zakupach u Hubi - praktycznie zawsze są jakieś niezgodności w pieluchach tj. wybierasz sobie jakiś wzór a przysyłają inny. Ja miałam 7 pomyłek w zamówieniu... I nie jest to pojedynczy przypadek, bo dziewczyny, które rodziły w podobnym okresie co ja (luty 2018) miały podobnie. Może już wypracowali to i pomyłki się nie zdarzają, oby.

Ja teraz czatuję na ubranka do szpitala od mamaginekolog i rożek też chyba od niej kupię, bo można prać w 90 stopniach, co jest ważne przy rzeczach zabieranych do szpitala.

U mnie juz dawno przyszlo. Dodalam post , ale chyba na innym watku. Pierwsze hubi world i jestem zadowolona. Flanele ok, bambus extra, tetra
IMG_20190205_100440.jpg
IMG_20190205_101220.jpg
srednia. Nie bylo pomylek, przyszlo w 2 dni. Reszta swiat dziecka, rozek i prześcieradła slabo, reszta fajna i najlepsza kolderka z poduszka.
IMG_20190205_101613-2340x3120.jpg

reklama
Mo
U mnie juz dawno przyszlo. Dodalam post , ale chyba na innym watku. Pierwsze hubi world i jestem zadowolona. Flanele ok, bambus extra, tetra Zobacz załącznik 942412Zobacz załącznik 942413 srednia. Nie bylo pomylek, przyszlo w 2 dni. Reszta swiat dziecka, rozek i prześcieradła slabo, reszta fajna i najlepsza kolderka z poduszka. Zobacz załącznik 942414

To super, że u Ciebie nie było pomyłek! :)
Co do jakości oceniam z perspektywy matki rocznego dziecka, nie na podstawie wyglądu produktów po zakupie, może komuś się przyda ;-).

Do góry