rozek i kocyk juz mamod siostry drugi kocyk dostaneja dalej mysle jakie kosmetyki kupicchyba na ziaje sie zdecyduje.
Ja też mam ten problem... Cały czas nie wiem co wybrać,za dużo tego.
Ale chyba zakupię Bambino... Hmm.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozek i kocyk juz mamod siostry drugi kocyk dostaneja dalej mysle jakie kosmetyki kupicchyba na ziaje sie zdecyduje.
Dziewczyny mam problem bo nie mogę się zdecydować na kolorek mebli do pokoju synusia,zastanawiam się nad kolorem białym bądź sosnowym....
Chodzi dokładnie o te komody:
MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA niżej można kliknąć na kolor biały.
Na żywo widziałam jakiś czas temu sosnowe,białych nie bo wtedy jeszcze nie brałam pod uwagę tego koloru. A jechać nie mogę bo IKEA jest oddalona od mojego miasta o jakąś godzinę jazdy, a ja nie mogę się ruszać na takie wycieczki i jeszcze spacerować po sklepie ech.