Mikowata piękna ta kołyska! wygląda bardzo klasycznie, cudo po prostu:-)
Makunia niefart z tą paczkę, dobrze że to teraz a nie za miesiąc bo mogła by nie dojść na czas;-)
Maryńka mi się strasznie ta seria mebli podoba, gdybyśmy mieli bliżej do PL to też bym chyba sprowadzała.
Kania fajnie, że koszyk zarezerwowany, u nas będzie stał na dole, mam w ogóle dostać drugi od sąsiadki ale to postawię w pokoju z komputerem jak Ł będzie siedział to Mała będzie mu dotrzymywać towarzystwa podczas gdy ja będę spała:-) Łożeczko od razu wstawiamy do sypialni główie dlatego, że go w ogóle składać nie będziemy zmieni pokoje tylko.
Deizzi super pomysł z tym regałem, ja ma na łóżeczku przybornik no i przewijak z półkami praktycznie zaraz obok będzie stał, gdyby nie to na pewno od Ciebie bym ściągnęła.
Monisia super ten bujak!!! na pewno bardzo ułatwia życie, gdyby nie brak przestrzeni już bym zaczęła poszukiwania (muszę uważać,że mój Mąż tego posta nie zobaczył bo już nigdy nie będę miała dużego pokoju w normalnych rozmiarach
)
Anka odpisał mi ten sprzdawca, poleca pieluszki z tej aukcji, ja pewnie się zdecyduje:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.