reklama
Szczebiotka
Fanka BB :)
Herbata tu też nie zalecają nic, ja stosowałam zwykły rozcieńczony spirtus do przemywania, polecony sprawdził się rewelacyjnie i przy drugim też mam zamiar stosować, co do chronienia zgodzę się a Alą wywijanie pampersa wystacza.
Ja podgrzewacza nie miała i nie potrzebowałam ale gdybym od początku nastawiała się na formułkę to bym pewnie się zaopatrzyła.
Do mnie właśnie kolejne ciuszki dotarły, w sumie zamawiałam dla siebie staniki do karmienia ale ciuszki były takie cudne, że jednak się skusiłam na te pajacyki, jeszcze mam do odebrania jakieś w tesco i powiedziałam, że już kończę
Co do ciuszków z primarka to dostałam trochę pajacyków, materiał przyjemny ale dość szybko się "zmechacił" w praniu, inna kwestia że ja używam suszrki do ubrań i jednak szybciej się zużywają ubrania, choć np z body i pajacykami z asdy nie miałam takiego problemu
Ja podgrzewacza nie miała i nie potrzebowałam ale gdybym od początku nastawiała się na formułkę to bym pewnie się zaopatrzyła.
Do mnie właśnie kolejne ciuszki dotarły, w sumie zamawiałam dla siebie staniki do karmienia ale ciuszki były takie cudne, że jednak się skusiłam na te pajacyki, jeszcze mam do odebrania jakieś w tesco i powiedziałam, że już kończę
Co do ciuszków z primarka to dostałam trochę pajacyków, materiał przyjemny ale dość szybko się "zmechacił" w praniu, inna kwestia że ja używam suszrki do ubrań i jednak szybciej się zużywają ubrania, choć np z body i pajacykami z asdy nie miałam takiego problemu
NomiMalone
Dziewczyny powiedzcie mi (choc może już wcześniej pisałyście) czy macie termometry dotykowe do czoła np BabyOno albo jakies inne, czy jesteście zadowolone , jakiej marki nie polecacie a jaka jest rewelacyjna. Mąż sie uparł by kupić termometr do czoła , tyle , że jak zaczęłam czytać na forach to wiele osób narzeka i pisze, że źle mierzą temperaturę
Madzia_83
Lilikasia ja Jaśka zawsze ubierałam w świeże ciuszki wieczorem po kąpaniu, potem rano po nocy ubierałam mu też zawsze coś nowego a potem w dzień to było różnie czasem przechodził cały dzień w jedych rzeczach, ale często mu się ulało albo przesikał pieluszkę więc trzeba było go częściej przebrać
Herbata
marynka a da sie przez neta kupowac??
lilikasia ja po wieczornej kapieli ubieralam pajacyka, nad ranem body i spodnie, albo bluzke na body z krotkim rekawem i spodnie. z reszta do wyboru, do koloru ale tak jak pisze Madzia najczesciej do wieczora przebralam pare razy bo albo sie ulalo, albo obkupkalo na calego. do tej pory z reszta wylewa na siebie napoje albo siada na bananie
nomimalone nie pomoge, bo rowniez slyszalam ze sa troszke do d... ja stawiam na rteciowke, ewentualnie elektroniczny do pupy
lilikasia ja po wieczornej kapieli ubieralam pajacyka, nad ranem body i spodnie, albo bluzke na body z krotkim rekawem i spodnie. z reszta do wyboru, do koloru ale tak jak pisze Madzia najczesciej do wieczora przebralam pare razy bo albo sie ulalo, albo obkupkalo na calego. do tej pory z reszta wylewa na siebie napoje albo siada na bananie
nomimalone nie pomoge, bo rowniez slyszalam ze sa troszke do d... ja stawiam na rteciowke, ewentualnie elektroniczny do pupy
Patrycja2810
A ja jak karmiłam Piotrusia piersią to po karmieniu musiałam go przebierać bo z drugiej piersi mi tak leciało że nawet pielucha tetrowa nie pomagała a tak to po kąpieli
reklama
Madzia_83
Herbata u nas też pajacyki służyły jako piżamki a na dzień były bodziaki ze spodenkami, albo bodziak ze śpioszkami i do tego jak było chłodniej to np na krótki rękaw jakaś bluzka z długim rękawem. Mój Jasiek ponad rok starszy a też potrafi się jeszcze nieźle upaćkać w ciągu dnia najlepiej wyglądały spodnie po zabawach na świeżym powietrzu
Maryńka ja rzeczy z C&A często kupuję przez neta bo często są tam rzeczy których nie ma wstacjonarnych sklepach ale nie wiem czy są obniżki
Maryńka ja rzeczy z C&A często kupuję przez neta bo często są tam rzeczy których nie ma wstacjonarnych sklepach ale nie wiem czy są obniżki