Jeśli chodzi o termometr to my mamy firmy braun taki do uszka i jestem bardzo zadowlona, zresztą tu lekarz w przygodni identycznego używa. Te bezdotykowe, z którymi ja miałam do czynnienia nie sprawdziły się.
Co do pieluch ja słyszałam dobre opinie na temat tych "dada" zresztą z tego co pamiętam to pampers właśnie dla biedronki je produkuje.
Ja ze Szczepkiem testowałam kilka i tylko pampersy jak dla nas, najpierw te specjalne dla niemowlaków, teraz baby dry, huggisy przesikiwał, raz użyłam jakiejś nie firmowej i od razu wysypka więc więcej nie eksperymentowałam.
Ja dziś z wypadu na miasto wróciłam ze śpiszkami i kompletem czapka+rękawiczki:-) muszę zacząć się hamować z zakupami, ale wyprzedaże się zaczęły i tak cięęęęężko się powstrzymać, właśnie kolejne cuda na stronie mothercare znalazłam i walczę ze sobą;-) no ale same powiedzcie jak można się oprzeć:
Mummy's little Devil All-in-One - all in ones - Mothercare
Disney All in One- 2 Pack - all in ones - Mothercare
Maryńka ja kąpałam w leżaczku, co prawda nie Szczepka a maluszka, którego nianią byłam i powiem Ci,że mnie nie zachwycił, fajnie jak z przodu dziecko myłaś ale w momencie gdy trzeba odwrócić maleństwo to ten leżaczek mi zawadzał strasznie, słyszałam za to bardzo dobre opinie na temat gąbki do wanienki i teraz taką zamierzam kąpać, bo również pewnie Kryszynkę większość czasu sama będę kąpać. Przy Szczepciu używałam pieluszek tetrowych i w sumie nie było źle ale one jednak ślizgają się po wanience a ta gąbka stabilna, przy czym cena nie odstrasza bo na allegro znalazłam za 9,9zł
A ja mam pytanie dla Mam maluszków "kolkowych" na allegro właśnie widziałam termoforki z pestek wiśni, warto Waszym zdaniem zainwestować? Ze Szczepkiem nie mialam z tym problemu ale muszę myśleć na zapas bo tutaj w uk nic podobnego nie widziałam, a sprzedawca u którego i tak mam zamiar teraz kilka rzeczy kupić ma właśnie takie coś i w sumie też nie majątek żaden bo 20zł ale zastanawiam się czy faktycznie w razie czego (odpukać) będzie przydatne