Ja dziś się przekonałam jaki potencjał ma moje dziecko. Poszliśmy do sklepu z zabawkami kupić prezenty na mikołaja, bo mąż ma chrześniaka 4 letniego i z jego rodziacami widzimy się w sobotę, więc musimy już coś mieć. Wzięłam Wojtka do sklepu z zabawkami, który w oka mgnieniu zniknął za ladą sklepu. Pani powiedziała, że w zasadzie "nic tam nie ma" i może sobie spokojnie siedzieć. Jak się po minucie okazało zanim zniknął zdążyć wziąć ze sobą 3 autka, które w międzyczasie rozpakował - oczywiście ząbkami, dokumentnie niszcząc opakowanie. I w taki oto sposób moje dziecko zapewniło sobie dokładnie 3 takie same zabawki na Mikołaja. :-) Ja kupiłam dla naszego Franusia / Igusia karuzelkę, do łóżeczka W zasadzie nie czeka mnie już kupowanie niczego poza taka drobnicą jak nakładki na piersi czy pieluchy flanelowe
reklama
Barbia
Zaciekawiona BB
anka26,07 ja też się pod tym podpisuję aby dostać linka do tego śpiworka
;-)
;-)
znalazłam taki, ale nie wiem, czy można w niego wsadzić noworodka
ŚPIWOREK Z RĘKAWKAMI 100 DREAMER FERETTI BEE ECRU (2810201326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ŚPIWOREK Z RĘKAWKAMI 100 DREAMER FERETTI BEE ECRU (2810201326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
onesmile
Świat według Pafffcia
anka26,07 właśnie takiego śpiworka z długim rękawem szukam. Masz może link do jakiegoś polskiego sklepu internetowego, w którym go znajdę w małym rozmiarze?
Przylaczam sie do prosby! Wszystkie spiworki, ktore mial Pawel, byly wlasnie na ramionka i zawsze szukalam takiego z dlugim rekawem!
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja wkleilam zdjecie z niemieckiej strony ale napewno taki spiworek jest w Polsce i proponuje na poczatek kupic najmniejszy rozmiar. Ja osobiscie spotkalam sie z rozmiarem 55, nastepny jest 62/68 a potem 70, 90, 110cm
I znalazam specjalnie dla Was
STERNTALER ŚPIWOREK LETNI Z PIESKIEM HANNO 50/56 (2815101962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ten jest najtanszy
Śpiworek Nosorożec Nelson Sterntaler 70cm (2810933552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I znalazam specjalnie dla Was
STERNTALER ŚPIWOREK LETNI Z PIESKIEM HANNO 50/56 (2815101962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ten jest najtanszy
Śpiworek Nosorożec Nelson Sterntaler 70cm (2810933552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Znalazłam coś takiego: ŚPIWOREK DO SPANIA bawełna r.62 Ewa Klucze BABYPOL
Tutaj więcej: śpiworki, beciki do 104cm - AMKO dla dzieci
Canpol babies - Bawełniany śpiworek z rękawkami, 26/100
Tutaj więcej: śpiworki, beciki do 104cm - AMKO dla dzieci
Canpol babies - Bawełniany śpiworek z rękawkami, 26/100
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)