reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

tak Betina, ja teraz większość ciuszków przez neta, większy wybór niż w sklepie, nie denerwuje się, że nie ma rozmiaru jaki chciałam itp, tylko odbieram w sklepie w ten sposób unikam dodatkowych kosztów.
Te rzeczy akurat z asdy i mothercare, mamą mieszkającym w uk polecam gorąco asdę, ciuszki o wiele tańsze niż gdzie indziej a bardzo dobrej jakości, zresztą tesco podobnie choć osobiście kolekcje asdy bardziej mi się podobają. Cenowo zaś wygląda to tak, że tych znanych marek jak next czy mothercare kolekcje te najprostsze basic kosztują więcej lub tyle samo co w asdzie np disneya

Iwona ja mam implasta border eco i jestem bardzo zadowolona, Wasz wózek super kolorek:-)

Mikowata wcale się nie dziwię, słodkie te skarpetki:-)

reklama
U nas teraz z ciuszków to trwają poszukiwania w dziale ciepłe ubranka do chrztu: w sklepie szatka.pl ktoś z was kupował, polecicie? Takie coś mi się super podoba (nie patrzcie na tą paskudną lalkę hehee):
250_300_productGfx_8e64c6a6bb8422d124765bbdf51bda8d.jpg

gdy we wtorek dowiedziałam się że będzie synek szał zakupów mnie naszedł.
DSC01157.jpgDSC01159.jpgDSC01160.jpgDSC01161.jpgDSC01162.jpg

to jakaś 1/50 tego co kupiłam

Kinajka super te ciuszki...ale mam nadzieję, że trochę wygodnych też dla maluszka kupiłaś;-):-)

wygodnych trochę mam body śpiochy pajace takie uniwersalne bo nie wiedziałam co będzie, a teraz chciałam trochę męskich. i większość to takie większe 68-74, takie najmniejsze to wiem że nie ma sensu kupować bo nie wygodne są

reklama
Do góry