reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowo ;-)

3 lata temu miałam robioną, ale tym razem wybrałam szpital gdzie nie robią...no chyba,że kobieta ma takie życzenie:-)

reklama
Hejka dziewczęta!
Ja już jestem po.
Tymek urodził się 1.03.2013 o godz 12.12. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jest po prostu słodziuchny. Z powodu nadciśnienia wzięli mnie w obroty w 38tc. Lekarz nie wypuścił mnie już z badań, a ja z resztą i tak już poszłam z torbą przygotowana, bo czułam pismo nosem.

Ogólnie wszystko ok. Tylko miałam problem z laktacją, ale prawda to, że ściąganie 5-6 razy dziennie po 10-15min nawet jak nie leci pobudza bardzo laktację. Już jest ok. Tylko mały lepiej się czuje po mieszance niż po moim i nie wiem co teraz. Na razie do 15.00 będę go karmić swoim, a później już tylko sztucznym, bo nie chcę sensacji w nocy. :sorry2:

Zajrzę od czasu do czasu, ale cóż trza się żegnać z wyprawkowem ;-):-p

tere fere a jak porod?szybko poszlo? jak bedziesz karmic malego mm bez odciagania to szybko stracisz laktacje... samo ranne karmienie to za malo i cycki sie odzwyczaja

to poki jeszcze coś mam do napisania w tym watku napisze:) Torby spakowane:) stoja i grzecznie czekaja. Dziś dostaliśmy nasz pierwszy prezent. Kubus od mojej chrzestnej dostał cos takiego:

Wielofunkcyjny leżaczek-bujaczek-łóżeczko 3w1 Tiny Love :: TINY LOVE

bardzo się z tego cieszę bo poki co nie mam normalnego łożeczka ani komody bo jeszcze nie dojechały. a jest to lekkie wiec zawsze do rodzicow to przeniose.

zuzkon bujaczek super! ja mam z fisher price, ale baterie sie zapodzialy...eh
mnie dojechala szafka tydzien temu, a komoda wczoraj wiec znam ten bol ;-) torbe mam spakowana dopiero od 01.03. tez sobie czeka...

Zuzkon bardzo fajny ten leżaczek.

Właśnie taki leżaczek - bujaczek to ostatnia rzecz, której jeszcze nie mam (a przynajmniej ostania, o której wiem, że nia mam). Ale jeszcze nie wiem czy chcę leżaczek - bujaczek czy huśtawkę.

krolowa a tu masz wlasciwie prawie wszystko i jeszcze dodatkowe lozeczko... jak t zobaczylam to sie zakochalam. sa dwa kolory:) cena patrzac na same lezaczki jest bardzo dobra:).

reklama
Królowa ja kupiłam huśtawkę bright starts

Huśtawka Ptaszek 60008 - Komfort i Harmonia Bright Starts :: Zabawki Bright Starts z tego typu, jedna z tańszych na rynku chyba. Natomiast te wibracje w leżaczkach mnie nie przekonują za bardzo a już takie husianie już prędzej... melodyjki przyjemne:)

Pytałam już na ogólnym ale może któraś nie zagląda jak zapatrujecie się na monitory oddechu?? myślałam o takim 2w1 niańka + monitor angelcare...

Do góry