reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowo ;-)

3 lata temu miałam robioną, ale tym razem wybrałam szpital gdzie nie robią...no chyba,że kobieta ma takie życzenie:-)

reklama
Hejka dziewczęta!
Ja już jestem po.
Tymek urodził się 1.03.2013 o godz 12.12. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jest po prostu słodziuchny. Z powodu nadciśnienia wzięli mnie w obroty w 38tc. Lekarz nie wypuścił mnie już z badań, a ja z resztą i tak już poszłam z torbą przygotowana, bo czułam pismo nosem.

Ogólnie wszystko ok. Tylko miałam problem z laktacją, ale prawda to, że ściąganie 5-6 razy dziennie po 10-15min nawet jak nie leci pobudza bardzo laktację. Już jest ok. Tylko mały lepiej się czuje po mieszance niż po moim i nie wiem co teraz. Na razie do 15.00 będę go karmić swoim, a później już tylko sztucznym, bo nie chcę sensacji w nocy. :sorry2:

Zajrzę od czasu do czasu, ale cóż trza się żegnać z wyprawkowem ;-):-p

tere fere a jak porod?szybko poszlo? jak bedziesz karmic malego mm bez odciagania to szybko stracisz laktacje... samo ranne karmienie to za malo i cycki sie odzwyczaja

to poki jeszcze coś mam do napisania w tym watku napisze:) Torby spakowane:) stoja i grzecznie czekaja. Dziś dostaliśmy nasz pierwszy prezent. Kubus od mojej chrzestnej dostał cos takiego:

Wielofunkcyjny leżaczek-bujaczek-łóżeczko 3w1 Tiny Love :: TINY LOVE

bardzo się z tego cieszę bo poki co nie mam normalnego łożeczka ani komody bo jeszcze nie dojechały. a jest to lekkie wiec zawsze do rodzicow to przeniose.

zuzkon bujaczek super! ja mam z fisher price, ale baterie sie zapodzialy...eh
mnie dojechala szafka tydzien temu, a komoda wczoraj wiec znam ten bol ;-) torbe mam spakowana dopiero od 01.03. tez sobie czeka...

Zuzkon bardzo fajny ten leżaczek.

Właśnie taki leżaczek - bujaczek to ostatnia rzecz, której jeszcze nie mam (a przynajmniej ostania, o której wiem, że nia mam). Ale jeszcze nie wiem czy chcę leżaczek - bujaczek czy huśtawkę.

krolowa a tu masz wlasciwie prawie wszystko i jeszcze dodatkowe lozeczko... jak t zobaczylam to sie zakochalam. sa dwa kolory:) cena patrzac na same lezaczki jest bardzo dobra:).

reklama
Królowa ja kupiłam huśtawkę bright starts

Huśtawka Ptaszek 60008 - Komfort i Harmonia Bright Starts :: Zabawki Bright Starts z tego typu, jedna z tańszych na rynku chyba. Natomiast te wibracje w leżaczkach mnie nie przekonują za bardzo a już takie husianie już prędzej... melodyjki przyjemne:)

Pytałam już na ogólnym ale może któraś nie zagląda jak zapatrujecie się na monitory oddechu?? myślałam o takim 2w1 niańka + monitor angelcare...

Do góry