reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowo ;-)

otrzymaliśmy dzisiaj 2 pudełka od kuzyna z Irlandii . Powiem tak oni oszaleli :szok::rofl2: porozkładałam te wszystkie ciuszki na łózku i czekam na męża jak wróci, ciekawa jestem jego miny . Wiem jedno, ciuchów na pierwsze pół roku mi nie zabraknie :-):tak: a i mate dostaliśmy i leżaczek bujaczek mase maskotek takich malusich do przypinania do wózka lub do maty i chuste do noszenia a i nosidełko . Wszystkiego normalnie multum a takie 2 niepozorne pudełka , aż trudno uwierzyć , że sie to wszystko zmieściło. Dobrze, że wcześniej mężowi zapowiedziałam , że on będzie prasował :rofl2::-)

reklama
wlasnie wczoraj pytalam meza czy by sie chcial moze nauczyc prasowac. odpowiedz odmowna :sorry: i jeszcze dodal "chyba bym wolal wymiety chodzic" :happy: co ja z nim mam...

NomiMalone gratuluje! moja siostra i brat mieli mnostwo ubranek po dzieciaczkach, niestety duzo rozdali naprawde fajnych i orginalnych ciuszkow i juz do nich nie wrocily. Poki co i tak nie mam co narzekac, ale jakis niedosyt jest :-)

Maryńka, a ja mojego podeszłam z drugiej strony - ostatnio prasowałam mu koszule i mówię: "w marcu będę musiała poprasować Ci wszystkie od razu na zapas". Na co on stwierdził, że sam będzie sobie prasował. No problem! :-D

uuuuu.......... ale cichutko. Każda już chyba ma gotową wyprawkę, że taka cisza....hihihihihihihi:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja jeszcze muszę do apteki zajrzeć przed końcem, żeby później w razie czego nie latać np w nocy po paracetamol, albo glicerynkę.

dziewczyny ktoras z Was pisala (basiatoja?), ze dostala z Philipsa butelke do przetestowania. I do mnie przyszla, ale do Polski. moglaby, ktoras z Was mi napisac, co tam jest w liscie, co trzeba zrobic, bo dopiero za 2 tygodnie zobacze ta paczke :zawstydzona/y:

makunia ja juz wszystkie metody wyprobowalam, skubany wie, ze sie na zawolanie rozplakac umiem i zawsze mnie wyczuje czy sciemniam. moj mezulo codziennie w koszulach, przebiera sie non stop, strojnis z niego maly i nie jestem w satnie wyprasowac cos na zapas. musze mu ukrucic ten dobrobyt, albo zaczne prasowac na siedzaco, ktoras z Was pisala o takiej sztuce...

koledzy z pracy z Polski, zapodali mu kiedys linka z Poradnikiem Prawdziwego Mezczyzny, nie polecam :rofl2:

Poradnik prawdziwego mężczyzny rachunki - YouTube

Maryńka ja prasuje na siedząco:) siadam wygodnie na fotelu, obniżam deskę na pożądaną wysokość i do dzieła:) tylko nie powiem plecy bolą chyba bardziej niż jakbym stała:p bo jednak ten ruch taki ograniczony i spinasz konkretne mięśnie:(

reklama
maryńka filmik nielichy, parodiuje mojego szwagierka. Jak się ubzdryngoli to właśnie tak pier...li od rzeczy.
Co do prasowania, to ja biorę hokera, podwyższam go, deskę obniżam, włączam muzę i jadę żelazkiem...:-D:-D

Do góry