reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowo ;-)

otrzymaliśmy dzisiaj 2 pudełka od kuzyna z Irlandii . Powiem tak oni oszaleli :szok::rofl2: porozkładałam te wszystkie ciuszki na łózku i czekam na męża jak wróci, ciekawa jestem jego miny . Wiem jedno, ciuchów na pierwsze pół roku mi nie zabraknie :-):tak: a i mate dostaliśmy i leżaczek bujaczek mase maskotek takich malusich do przypinania do wózka lub do maty i chuste do noszenia a i nosidełko . Wszystkiego normalnie multum a takie 2 niepozorne pudełka , aż trudno uwierzyć , że sie to wszystko zmieściło. Dobrze, że wcześniej mężowi zapowiedziałam , że on będzie prasował :rofl2::-)

reklama
wlasnie wczoraj pytalam meza czy by sie chcial moze nauczyc prasowac. odpowiedz odmowna :sorry: i jeszcze dodal "chyba bym wolal wymiety chodzic" :happy: co ja z nim mam...

NomiMalone gratuluje! moja siostra i brat mieli mnostwo ubranek po dzieciaczkach, niestety duzo rozdali naprawde fajnych i orginalnych ciuszkow i juz do nich nie wrocily. Poki co i tak nie mam co narzekac, ale jakis niedosyt jest :-)

Maryńka, a ja mojego podeszłam z drugiej strony - ostatnio prasowałam mu koszule i mówię: "w marcu będę musiała poprasować Ci wszystkie od razu na zapas". Na co on stwierdził, że sam będzie sobie prasował. No problem! :-D

uuuuu.......... ale cichutko. Każda już chyba ma gotową wyprawkę, że taka cisza....hihihihihihihi:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja jeszcze muszę do apteki zajrzeć przed końcem, żeby później w razie czego nie latać np w nocy po paracetamol, albo glicerynkę.

dziewczyny ktoras z Was pisala (basiatoja?), ze dostala z Philipsa butelke do przetestowania. I do mnie przyszla, ale do Polski. moglaby, ktoras z Was mi napisac, co tam jest w liscie, co trzeba zrobic, bo dopiero za 2 tygodnie zobacze ta paczke :zawstydzona/y:

makunia ja juz wszystkie metody wyprobowalam, skubany wie, ze sie na zawolanie rozplakac umiem i zawsze mnie wyczuje czy sciemniam. moj mezulo codziennie w koszulach, przebiera sie non stop, strojnis z niego maly i nie jestem w satnie wyprasowac cos na zapas. musze mu ukrucic ten dobrobyt, albo zaczne prasowac na siedzaco, ktoras z Was pisala o takiej sztuce...

koledzy z pracy z Polski, zapodali mu kiedys linka z Poradnikiem Prawdziwego Mezczyzny, nie polecam :rofl2:

Poradnik prawdziwego mężczyzny rachunki - YouTube

Maryńka ja prasuje na siedząco:) siadam wygodnie na fotelu, obniżam deskę na pożądaną wysokość i do dzieła:) tylko nie powiem plecy bolą chyba bardziej niż jakbym stała:p bo jednak ten ruch taki ograniczony i spinasz konkretne mięśnie:(

reklama
maryńka filmik nielichy, parodiuje mojego szwagierka. Jak się ubzdryngoli to właśnie tak pier...li od rzeczy.
Co do prasowania, to ja biorę hokera, podwyższam go, deskę obniżam, włączam muzę i jadę żelazkiem...:-D:-D

Do góry