reklama
kociatka
Fanka BB :)
Zuzkon, wzielabym wiecej bodziakow. One tez obrywaja, jak dziecko sie przesikuje lub ulewa.
Jesli sie wstydzisz, to zawsze mozesz dokarmiac sztucznym mlekiem. Ale wiadomo - im wiecej takiego mleka, tym mniej dziecko zje od Ciebie i tym mniej bedziesz produkowac... Inne wyjscie to odciaganie i pogrzewanie potem poza domem specjalnymi zelami. Klopotliwe bardzo, ale wykonalne (wiem, bo musialam tak robic, gdy synek przestal ssac). Mozna oczywiscie nie wychodzic z domu, ale... wtedy mozna oszalec.
Jesli sie wstydzisz, to zawsze mozesz dokarmiac sztucznym mlekiem. Ale wiadomo - im wiecej takiego mleka, tym mniej dziecko zje od Ciebie i tym mniej bedziesz produkowac... Inne wyjscie to odciaganie i pogrzewanie potem poza domem specjalnymi zelami. Klopotliwe bardzo, ale wykonalne (wiem, bo musialam tak robic, gdy synek przestal ssac). Mozna oczywiscie nie wychodzic z domu, ale... wtedy mozna oszalec.
Kurna chata, właśnie odpisała mi ginka, że mam do szpitala pojechać, bo ciśnienie mam 145/100. Ale powiedziałam, że może jakieś tablety łyknę, więc powiedziała, że jeśli teraz skołuję i jeszcze dziś wezmę to ok. Jak nie to szpital. Faken! Mój M właśnie pojechał w teren kombinować tablety.:-sorry2:
kociatka
To jest zel, o ktorym pisalam Zuzkon. Naprawde fajny wynalazek - podgrzewalam nim odciagniete mleko, potem zupki i sloiczki, gdy bylam poza domem. Po uzyciu wystarczy chwile wygotowac i zel mozna uzyc ponownie. Bardzo mi sie przydal Nawet w zimie spacerowalam ile chcialam, a dziecko mialo cieple mleczko lub zupke.
http://www.i-apteka.pl/product-pol-28134-LOVI-Podgrzewacz-zelowy.html
http://www.i-apteka.pl/product-pol-28134-LOVI-Podgrzewacz-zelowy.html
Ostatnia edycja:
kociatka
Ojej, Tere Fere, ja juz dawno powinnam byc w szpitalu w takim razie Bo do tego poziomu udalo mi sie zbic dopiero po lekach...
kociatka aha no to nieźle! Takie ciśnienie grozi odklejeniem się łożyska i niedotlenieniem dzieciaka. A przy 160/110 robią natychmiast cesarkę. Tzn to wszystko w ostatnim miesiącu ciąży. No i jeśli ktoś ma normalnie niskie ciśnienie, bo jeśli ktoś zazwyczaj ma lekko podwyższone to nie ma dramatu. Tłumaczę się bo nie chcę nikogo straszyć
Ale mam już tablety i już łykam
Ale mam już tablety i już łykam
onesmile
Świat według Pafffcia
Zuzkon - z doswiadczenia Ci powiem, ze body ida najszybciej (siku, kupa), wiec warto ich miec wiecej. To samo sie tyczny pajacykow/spioszkow (ulewanie).
reklama
Królowa_Dramatu
kremu do twarzy nie mam. Jaki polecacie?
PS. Macie jakieś objawy takiego ciśnienia? Mi lekarz mierzy przy okazji wizyty i zawsze mam niskie. Ale teraz się zastanawiam czy nie powinnam mierzyć częściej :/
PS. Macie jakieś objawy takiego ciśnienia? Mi lekarz mierzy przy okazji wizyty i zawsze mam niskie. Ale teraz się zastanawiam czy nie powinnam mierzyć częściej :/