reklama
tere fere nie wiem jak wyglada to przekrecanie, ale chyba nie chce wiedziec. Pewnie nie jest to az takie straszne, ale grozi przedwczesnym porodem i wiem ze bardzo bym sie bala i denerwowala przed. Pewnie bym wogole nie spala z nerwow, ze mi biedne malenstwo beda przekrecac.
herbata to jest juz nas dwoch zobaczymy czy nasze smyki sie obroca
herbata to jest juz nas dwoch zobaczymy czy nasze smyki sie obroca
onesmile
Świat według Pafffcia
szczebiotka - kolor wozka czarny:-) W sumie wolalabym np. granatowy, ale wozek uzywany z gumtree i po niskiej cenie, wiec nie moge narzekac na kolor.
noelka - w pierwszej ciazy bylam w identycznej sytuacji. I powiem Ci tak - nie daj sie namowic na przekrecanie dziecka - jak dla mnie, to jakas sredniowieczna metoda, obarczona duzym ryzykiem i w dodatku wcale nie gwarantuje, ze dziecko po paru godzinach nie wroci do poprzedniej pozycji. A ryzyko? Coz- odklejenie lozyska, okrecenie pepowina, krwotok itp. Ja tez bronilam sie przed cesarka, ale mimo wszystko, cesarka to chyba najlepsze wyjscie i najbezpieczniejsze dla dziecka, jesli jest nieprawodlowo ulozone. Sama nie chcialam ryzykowac rodzic posladkowo. Nie namawiam Cie do CC, ale to chyba jednak najbezpieczniejsza metoda w Twojej sytuacji.
noelka - w pierwszej ciazy bylam w identycznej sytuacji. I powiem Ci tak - nie daj sie namowic na przekrecanie dziecka - jak dla mnie, to jakas sredniowieczna metoda, obarczona duzym ryzykiem i w dodatku wcale nie gwarantuje, ze dziecko po paru godzinach nie wroci do poprzedniej pozycji. A ryzyko? Coz- odklejenie lozyska, okrecenie pepowina, krwotok itp. Ja tez bronilam sie przed cesarka, ale mimo wszystko, cesarka to chyba najlepsze wyjscie i najbezpieczniejsze dla dziecka, jesli jest nieprawodlowo ulozone. Sama nie chcialam ryzykowac rodzic posladkowo. Nie namawiam Cie do CC, ale to chyba jednak najbezpieczniejsza metoda w Twojej sytuacji.
aha czyli jednak można w tej sytuacji prosić o cc. Kurka, ale oni co, wkładają łabaje i grzebią tam, żeby się przekręciło, bo światłem, czy lodem to nie wierzę żeby cokolwiek zdziałali. Ja światłem sama daję znaki mojemu małemu i raczej go to nie wzrusza.
Herbata
Fanka BB :)
tere fere ale Ty mieszkasz w Polsce wiec pewnie bedziesz miala cc jak dziecko jest posladkowo, a jest?? nie mysl zaraz o najgorszym, blizniaki sie na ogol tak rodzi. pierwsze glowkowo, drugie posladkowo wiec spokojnie. mi tu raczej nie zrobia cc, ale ja nie chce nawet
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
A ja dzisiaj odebrałam całą wyprawkę do szpitala. Także zostało mi się tylko spakować i czekać na godzinę "Zero" :-)
reklama