reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

herbata, nie robią? Matko boska, a jak jest pośladkowo, co wtedy? Jezu, przecież matka może się wykończyć, a dziecko poddusić. Chryste nie strasz:szok: Serio serio?

reklama
tere fere nie wiem jak wyglada to przekrecanie, ale chyba nie chce wiedziec. Pewnie nie jest to az takie straszne, ale grozi przedwczesnym porodem i wiem ze bardzo bym sie bala i denerwowala przed. Pewnie bym wogole nie spala z nerwow, ze mi biedne malenstwo beda przekrecac.

herbata to jest juz nas dwoch:) zobaczymy czy nasze smyki sie obroca:)

szczebiotka - kolor wozka czarny:-) W sumie wolalabym np. granatowy, ale wozek uzywany z gumtree i po niskiej cenie, wiec nie moge narzekac na kolor.

noelka - w pierwszej ciazy bylam w identycznej sytuacji. I powiem Ci tak - nie daj sie namowic na przekrecanie dziecka - jak dla mnie, to jakas sredniowieczna metoda, obarczona duzym ryzykiem i w dodatku wcale nie gwarantuje, ze dziecko po paru godzinach nie wroci do poprzedniej pozycji. A ryzyko? Coz- odklejenie lozyska, okrecenie pepowina, krwotok itp. Ja tez bronilam sie przed cesarka, ale mimo wszystko, cesarka to chyba najlepsze wyjscie i najbezpieczniejsze dla dziecka, jesli jest nieprawodlowo ulozone. Sama nie chcialam ryzykowac rodzic posladkowo. Nie namawiam Cie do CC, ale to chyba jednak najbezpieczniejsza metoda w Twojej sytuacji.

aha czyli jednak można w tej sytuacji prosić o cc. Kurka, ale oni co, wkładają łabaje i grzebią tam, żeby się przekręciło, bo światłem, czy lodem to nie wierzę żeby cokolwiek zdziałali. Ja światłem sama daję znaki mojemu małemu i raczej go to nie wzrusza.:rofl2:

tere fere ale Ty mieszkasz w Polsce wiec pewnie bedziesz miala cc jak dziecko jest posladkowo, a jest?? nie mysl zaraz o najgorszym, blizniaki sie na ogol tak rodzi. pierwsze glowkowo, drugie posladkowo wiec spokojnie. mi tu raczej nie zrobia cc, ale ja nie chce nawet

Onesmile ​ja wlasnie wole cc . Dla mbie to rowniez najbezpieczniejsze rozwiazanie, zobaczymy czy sie przekreci ma jeszcze 2 tyg:)

reklama
herbata potańcz trochę przy ulubionej piosence, to się obróci:rofl2: ponoć działa..,hihihihighighhh byle nie za skocznie, żebyś nie urodziła przy tym.....hihihihihihi:-D

Do góry