reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy na sutki lepszy bepanthen masc czy krem? Bo kupilam krem i tak sie teraz zastanawiam czy dobrze zrobilam. A smoczek jaki kupowalyscie silikonowy, lateksowy czy jeszcze jakis inny? Ja kupilam silikonowy tak na wszelki wypadek bo chcialabym zeby mala nie miala smoka ale zobaczymy jak bedzie. A butelke kupilam taka Butelka antykolkowa z szeroką szyjką 120ml - ze smoczkiem Poziom - 1 | Karmienie \ Karmienie butelką \ Butelki Karmienie \ Dr Brown's Dr Brown's \ Butelki i akcesoria | MamaBebe.pl podobno bardzo dobra, tak przynajmniej mi doradzil pan w sklepie ze wlasnie duzo osob te kupuje i o nie pytaja. A wy macie jakies doswiadczenie z nimi?

Smoczki kupiłam silikonowe bo u Antka się sprawdziły
Buteleczka mogę potwierdzić że świetna używaliśmy cały czas z tej firmy do Antka. Jedyny problem z nią to ten "filtr" w środku strasznie się czyści ale dla dziecka duży komfort w piciu.

daga - ja tez polecam na sutki lanoline, jest naprawde dobra. Butelki i smoczki mialam antykolkowe silikonowe, z Aventu, sprawdzily sie w 100%.

A my dzis zakupilismy podwojny wozek:-), dokladnie taki, jak chcialam. Oczywiscie uzywany i za 35% ceny rynkowej, ktora jest kosmiczna.
Oto on:

jogger city mini double stroller - Szukaj w Google

Szczebiotka ja juz nie tesknie, juz nie pamietam jak to bylo miec cycuszki rozmiaru B i tez jestem malutka dziewczyna 162 cm, a rozmiar D. A co do pokarmu, to moja mama i siostra karmily dzieciaczki piersia, wystarczylo ja dotknac i sie samo mleko lalo, wiec mam nadzieje, ze u mnie bedzie podobnie ;-)

dziewczyny a te staniki ciazowe w h&m moze ktoras z Was kupila? troche sie boje stanik przez internet kupowac, nie mam pojecia jaki rozmiar zamowic :sorry:

reklama
Do góry