reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy na sutki lepszy bepanthen masc czy krem? Bo kupilam krem i tak sie teraz zastanawiam czy dobrze zrobilam. A smoczek jaki kupowalyscie silikonowy, lateksowy czy jeszcze jakis inny? Ja kupilam silikonowy tak na wszelki wypadek bo chcialabym zeby mala nie miala smoka ale zobaczymy jak bedzie. A butelke kupilam taka Butelka antykolkowa z szeroką szyjką 120ml - ze smoczkiem Poziom - 1 | Karmienie \ Karmienie butelką \ Butelki Karmienie \ Dr Brown's Dr Brown's \ Butelki i akcesoria | MamaBebe.pl podobno bardzo dobra, tak przynajmniej mi doradzil pan w sklepie ze wlasnie duzo osob te kupuje i o nie pytaja. A wy macie jakies doswiadczenie z nimi?

Smoczki kupiłam silikonowe bo u Antka się sprawdziły
Buteleczka mogę potwierdzić że świetna używaliśmy cały czas z tej firmy do Antka. Jedyny problem z nią to ten "filtr" w środku strasznie się czyści ale dla dziecka duży komfort w piciu.

daga - ja tez polecam na sutki lanoline, jest naprawde dobra. Butelki i smoczki mialam antykolkowe silikonowe, z Aventu, sprawdzily sie w 100%.

A my dzis zakupilismy podwojny wozek:-), dokladnie taki, jak chcialam. Oczywiscie uzywany i za 35% ceny rynkowej, ktora jest kosmiczna.
Oto on:

jogger city mini double stroller - Szukaj w Google

Szczebiotka ja juz nie tesknie, juz nie pamietam jak to bylo miec cycuszki rozmiaru B i tez jestem malutka dziewczyna 162 cm, a rozmiar D. A co do pokarmu, to moja mama i siostra karmily dzieciaczki piersia, wystarczylo ja dotknac i sie samo mleko lalo, wiec mam nadzieje, ze u mnie bedzie podobnie ;-)

dziewczyny a te staniki ciazowe w h&m moze ktoras z Was kupila? troche sie boje stanik przez internet kupowac, nie mam pojecia jaki rozmiar zamowic :sorry:

reklama
Do góry