Monisia-1980
Fanka BB :)
Różnicę między pampers premium care a dada z biedronki-niestety widać gołym okiem.Nie krytykujęoczywiście zbyt mocno tych drugich bo sama je kupowałam,ale dopiero jak dziecko ukończyło rok.Być może to zbieg okolicznści albo sama nie wiem,ale po Dadach moja Gaba zawsze budziła się w bo coś ją uwierało i siusia swędziała,musiałam stosować smarowidła...
Oczywiście nie ma reguły-moja siorka używała dady i nic.
Ja jestem taka,że wolę kupić czasem mniej gazetów dziecku ale pożądniejsze pampy;-)chociaż i tak wyrzuca się je.
Martuska-Dady nie mają takiej siatki.
Każdy oczywiście sam sobie wybierze.
Wydaje mi sie,ze sporo zależy od czowieka jak uzytkuje pampy u dziecka.Moja szwagierkanp tak długo trzymała dziecku pieluchę(np latem było widać bardziej),aż dziecko się "zlało" tam ze 3 lub 4 razy.Widok dziecka biegającego z pełną pieluchą wiszącą już przy kolanach doprowadzał mnie do "śmiechu przez łzy".
Oczywiście nie ma reguły-moja siorka używała dady i nic.
Ja jestem taka,że wolę kupić czasem mniej gazetów dziecku ale pożądniejsze pampy;-)chociaż i tak wyrzuca się je.
Martuska-Dady nie mają takiej siatki.
Każdy oczywiście sam sobie wybierze.
Wydaje mi sie,ze sporo zależy od czowieka jak uzytkuje pampy u dziecka.Moja szwagierkanp tak długo trzymała dziecku pieluchę(np latem było widać bardziej),aż dziecko się "zlało" tam ze 3 lub 4 razy.Widok dziecka biegającego z pełną pieluchą wiszącą już przy kolanach doprowadzał mnie do "śmiechu przez łzy".