Truskffka ja korzystałam z jelpa...czy drogo nie wiem. On jest bardzo wydajny i jak się trafi na dobrą promocję to zdecydowanie się opłaca Ja polecam stronę PromoBaby.pl i tam możesz sobie wyszukać albo według produktu albo według sklepu)
reklama
trytytka
Fanka BB :)
truskaffka ja misję pranie rozpoczynam w poniedziałek - koleżanka poleciła lovellę właśnie i ją zakupiłam, płynu do płukania nie będę używać - im mniej chemii tym lepiej (położna też mówiła żeby nie używać) zmiękną po prasowaniu . Jak dzidzi uczuli to pewnie jednak w jelpa zainwestuję
anka26_x_07
Mama Laury :)
Persil Sensitiv w plynie uzywalam przy Laurze i teraz do niego wrocilam
Królowa_Dramatu
ja prałam w jelpie (różowym, mam jeszcze biały), dość sztywne ubrania po nim, po prasowaniu są bardziej miękkie
Ja dzis użyłam Lovela,a wybrałam go nie z jakiegoś szczególnego względu. Nie słyszałam za bardzo opinii o proszkach więc wzięłam na próbę. Jak będzie coś nie tak to kupię np. JELPa. Tylko muszę dokupić jeszcze jeden do białego.
trytytka
Betina ja mam sterimar baby zakupiłam aspirator do noska - gama czy jakiś taki. jak mała podrośnie to katarek zapodam (taki do odkurzacza) a na szkole rodzenia mówiła kobita (położna) że wystarczy nawilżyć patyczek do ucha i delikatnie oczywiście przeczyścić.
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Betina79 wodę morską sobie kup i aspirator do noska.
Generalnie czyścisz jak widzisz że coś tam jest ale na początku noworodek dużo kicha, i w ten sposób sam oczyszcza sobie nosek więc nie ma czasami potrzeby by mu tam ingerować.
zgadzam sie
A aspirator i woda morska to boskie rzeczy ktore ktos wymyslil i ratuja jak dziecko ma katar