reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

Truskffka ja korzystałam z jelpa...czy drogo nie wiem. On jest bardzo wydajny i jak się trafi na dobrą promocję to zdecydowanie się opłaca:) Ja polecam stronę PromoBaby.pl i tam możesz sobie wyszukać albo według produktu albo według sklepu:))

reklama
truskaffka ja misję pranie rozpoczynam w poniedziałek - koleżanka poleciła lovellę właśnie i ją zakupiłam, płynu do płukania nie będę używać - im mniej chemii tym lepiej (położna też mówiła żeby nie używać) zmiękną po prasowaniu . Jak dzidzi uczuli to pewnie jednak w jelpa zainwestuję:)

Katiuszka gratulacje, ślicznego masz synka :-)
Truskaffka ja używam Loveli proszku, czasami też Bialego Jelenia ;ub Dzidziusia - płynów do prania.

Ja dzis użyłam Lovela,a wybrałam go nie z jakiegoś szczególnego względu. Nie słyszałam za bardzo opinii o proszkach więc wzięłam na próbę. Jak będzie coś nie tak to kupię np. JELPa. Tylko muszę dokupić jeszcze jeden do białego.

a ja mam pytanie o higiene noska? jak to wygląda, jak często sie czysci? czym najlepiej? kupowac jakies psikadła do noska??

Betina ja mam sterimar baby zakupiłam aspirator do noska - gama czy jakiś taki. jak mała podrośnie to katarek zapodam (taki do odkurzacza) a na szkole rodzenia mówiła kobita (położna) że wystarczy nawilżyć patyczek do ucha i delikatnie oczywiście przeczyścić.

Betina79 wodę morską sobie kup i aspirator do noska.
Generalnie czyścisz jak widzisz że coś tam jest ale na początku noworodek dużo kicha, i w ten sposób sam oczyszcza sobie nosek więc nie ma czasami potrzeby by mu tam ingerować.

reklama
Betina79 wodę morską sobie kup i aspirator do noska.
Generalnie czyścisz jak widzisz że coś tam jest ale na początku noworodek dużo kicha, i w ten sposób sam oczyszcza sobie nosek więc nie ma czasami potrzeby by mu tam ingerować.

zgadzam sie
A aspirator i woda morska to boskie rzeczy ktore ktos wymyslil i ratuja jak dziecko ma katar:tak:

Do góry