Deizzi
Fanka BB :)
A dzisiaj koleżanka w szkole mnie "oświeciła" że u niej w szpitalu po porodzie zakładało się pieluchę tetrową dziecku (jej synek ma 8 miesięcy) dopóki młody nie zrobił fontanny dopóty miał pieluchę tetrową. A mówiła że pierwsze siusiu zrobił dopiero na drugi dzień, a kupki co chwile i miała niezła zamieszanie z tymi pieluchami tetrowymi, mało tego to letnie dziecko i położne stwierdziły że sama pielucha i koszulka wystarczy i rożek więc co chwile mu wszystko zjeżdżała Koszmar... A to tylko 40 km ode mnie...
Coś mi się przypomniało. Jak właśnie Antek zrobił czasem tak, że mokrą mu zdejmowałam a suchą przy zakłądaniu olał, to moja teściowa widząc to postanowiła te pampersy suszyć i wykorzystać jak to z mężem zauważyliśmy to mieliśmy ubaw, ale i też była ostra reprymenda że my kupujemy pampersy i będą zużywane tak jak Młody sobie życzy bez suszenia ha ha ha....
Coś mi się przypomniało. Jak właśnie Antek zrobił czasem tak, że mokrą mu zdejmowałam a suchą przy zakłądaniu olał, to moja teściowa widząc to postanowiła te pampersy suszyć i wykorzystać jak to z mężem zauważyliśmy to mieliśmy ubaw, ale i też była ostra reprymenda że my kupujemy pampersy i będą zużywane tak jak Młody sobie życzy bez suszenia ha ha ha....