Deizzi
Fanka BB :)
A wiecie czego nie mogę znaleźć w domu i będę musiała kupić? A naszło mnie dopiero dzisiaj... Taki pojemniczek na szczoteczke, na mydło i kubek do płukania zębów...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny kupowałyście może takie pamiętniki dla dziecka? Możecie wkleić zdjęcia lub jakiś polecić?
Dziewczyny może ktoras napisze cala listę rzeczy zakupionych dla maluszka i dla mamy? Bo ja juz się troszeczkę pogubiłam co muszę jeszcze kupić. Możecie napisać to co juz macie i to co jeszcze musicie kupic.
Ja ostatnio kupiłam butelkę dla maluszka, paczkę pieluch i paczkę mokrych chusteczek i proszek do prania dzidziuś. Proszek pachnie intensywnie ale rzeczy po wypraniu prawie wcale. Bo wypralam trzy prześcieradła trzy kocyki i rożek i takie coś do łóżeczka co przy głowie się zakłada do około
Ja właśnie ze względu na to że takie pamiętniki mają mało miejsca i są pod "dyktando" zakupiłam gruby duży biały album na zdjęcia wklejany i ozdobniki. I teraz wklejam zdjęcia piszę na komputerze to co tam ma być i wklejam do tego ozdoby typu scrapbooking i jest cudnie.
Album mam taki Zobacz załącznik 534086
A takie pomysły: Zobacz załącznik 534087 Zobacz załącznik 534090Zobacz załącznik 534092Zobacz załącznik 534093