reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
ja się właśnie przemyślałam sprawę i nie kupuję tetry tylko bambusowe...są super miękkie i na pewno o niebo przyjemniejsze dla skóry malucha niż tetra:-D

dzięki dziewczyny:-)
Koszyk mam, bo kupiłam za chyba 5funtów na markecie. Normalnie bym nie kupowała, jest łóżeczko- więc wystarczy, a taki koszyk to ile może posłużyć? nie wiem dokładnie, ale nie za wiele:no: a w sklepie troszkę kosztuje...A wózek...no taki mi się podobał i taki mam;-)
tere fere gdzie kupiłas te pieluszki muślinowe? kiedyś podawałaś mi sprzedawce z Allegro..to u niego?
ala84 co to za pieluszki bambusowe???:szok::baffled: pierwszy raz słyszę...czym się różnią od tetrowych lub flanelowych?

ala o kurka rurka,:happy: o takich bambusowych nie słyszałam, ten muślin już przypadkiem znalazłam, bo też nie słyszałam...daj linka do tych Twoich:tak:

katiuszka ja wzięłam z tej kolekcji once upon a time NOWOŚĆ !! Pieluszki muślinowe - Idealne na PREZENT (2958019610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
hahaha tere fere właśnie mi przypomniałaś, że mam licytację na ebay-u tych pieluszek:tak: Dokładnei te same!!!! ale zbieg okoliczności:-D muszę tam zaglądnąć czy je wygrałam;-)

Basiatoja śliczna ta pościel:-)

Katiuszka super kolorystyka tej gondolki, bardzo mi się to obicie w środku podoba!:-) jeśli o te pieluszki "muślinowe" chodzi to tu po prostu tak tetre nazywają;-) to bawełna i to, w Polsce występują pod nazwą pieluszek tetrowych w UK pod jako muslin squares. Z tego co rozumiem o miękkości decyduje splot:tak:
Anka a propos pieluszek tetrowych bo chyba byłaś zainteresowana, napisałam właśnie do tego sprzedawcy o którym wspominałam, żeby doradził które są najlepsze ma na swoich aukacjach kilka rodzai jak mi odpiszę dam znać, ja raczej kupię bo nawet najdroższe o połowe tańsze niż tu w uk najtańsze a i tak kilka rzeczy mam zamiar zamówić u niego

reklama
Do góry