Deizzi
Fanka BB :)
hej mamuśki:-)
Wpadłam poczytać co jest na tapecie jeśli chodzi o zakupy. Co do podgrzewacza, to jak Was tak poczytałam kiedy i do czego się przydaje, to zaczynam się zastanawiać czy nie zakupić. A tu mój M. mi mówi, że przeciez coś takiego mamy od mojej mamyKurcze....muszę przegrzebać szafę, może faktycznie tam jest?;-) wolę sprawdzić, żeby potem się znowu nie było jak z kocykiem, ze poleciałam do sklepu, a później znalazłam w szafie 3 takie same
![]()
tere fere wczoraj dyskutowałyśmy z Gatto i resztą dziewczyn na temat czym przykrywać dzidzię w nocy. No i ogólnie wszyscy (oprócz Mumy) nie przykrywają kołderką ani nie używają poduszek. Ewentualnie takie specjalne poduszki-kliny, ale tu też zdania podzielone. We wszystkich "mądrych" książkach i w szkołach rodzenia zaqkazują używania kołder i poduszek do 1 ukończenia 1 roku życia. Ja będę używac tych specjalnych śpiworków do spania, w razie gdyby było chłodniej to nakryję kocykiem. Jak masz jedną zmianę pościeli, to ja bym na razie nie kupowała więcej. Mam 1, później dokupię w razie potrzeby.
A ja wreszcie skończyłam pranie, został mi tylko jeden koszyk do prasowania i finish!!!!tydzień prałam po 2-3 prania dziennie
W szafie brakło mi półek...jutro M.ma mi dorobić. Ale mam tak samo jak Wy, otwieram sobie, oglądam jak ładnie poukładane, ale nie wyciągam, bo tak napchane, że nie chcę tego zburzyć;-) Jak będe miała dodatkową półkę i ładnie poukładam to zrobię Wam zdjecie, bo chyba nie wierzycie jaka jestem stuknięta jesli chodzi o ilość tych szmatek:-)
![]()
anka 26 sliczne te ciuszki!!!
aaa wyprałam ten ochraniacz do łóżeczka co niby nie wolno go było wirować, ale oczywiście zapomniałam o tym, wyprałam normalnie, na wysokie obroty wirownie i nic się nie stałow idealnym stanie....nie wiem po co są te metki?
![]()
Ja poduszeczkę i kołderkę będę używać. Za to śpiworka nie mam żadnego i jakoś nie jestem do nich przekonana.