anka26_x_07
Mama Laury :)
Ooooj to ja tez w taki termometr zainwestuje Pytalam teraz w aptece polskiej o niego ale nie mieli Zawsze moge zamowic a mama mi przywiezie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny.
My już z małą gotowe, tzn ja gotowa bo jej się póki co mam nadzieję na świat nie powinno śpieszyć.
Dziewczyny kupiłam ostatnio PIELUSZKI tetrowe w PEPCO ( była przecena, wyprałam, sa bardzo fajnie-polecam). Kupiłam też kolorową flanelową bo gdzieś wyczytałam,że jest miła i fajna.
Która z Was ma termin na 1 -3 marca?
Aleksp ja mam termin na 3.03:-)
Katiuszka jakby co to w tesco mają fajne tetrowe, w PL napewno taniej ale ja właśnie jak kupowałam dla Szczepka to nieświadoma cen najpierw kupiłam w tesco a potem na allegro dokupiłam, te z allegro nie były aż tak beznadziejne jak Twoje ale po kilku praniach materiał się jakby rozciągnął i strasznie sztywny się zrobił, bez prasowania się tego użyć nie da, teraz musiałam dokupić tylko kilka sztuk stwierdziłam więc, że nie będę ryzykować i kupiłam w tesco.
Któraś pisała o pieluchach flanelowych, polecam je serdecznie, ja miałam 2ostatnio i non stop w użyciu, do karmienia, jak się małemu ulewało itp teraz dokupiłam jeszcze 4 i 2małe i powiem szczerze, że myślę poważnie nad dokupieniem tych małych jeszcze bo wydają się o wiele wygodniejszą i ładniejszą opcją niż pieluchy tetrowe składane na pół
Gdyby któraś była zainteresowana to ja kupowałam u tego sprzedawcy r_p77 i jestem bardzo zadowolona, zresztą kilka rzeczy zamawiałam u niego u mogę go z czystym sumieniem polecić
Heyka Kupiłam też ostatnio koszule nocną do karmienia,ale muszę jeszcze dokupić jakies zwykłe po porodzie bo słyszałam że itak się zniszczą.
kochane mam pytanko...
chcemy kupić termometr i zastanawiam się jaki... czy macie może doświadczenie z tym na dotyk do czoła? czy lepiej zwykły elektroniczny kupić z apteki??