czarrownica
Fanka BB :)
Chyba naprawdę źle ze mną w złym wątku napisałam, wybaczcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dobrzeDziewczynki dziś mam jakiś kiepski dzień, zle się czuje od samego rana, nie mam na nic ochoty. Położyłam się pod kocem i leżę bo jakoś mnie brzuch pobolewa [emoji20]
A u Was dziewczyny jak tam dziś samopoczucie?
My byliśmy dzis w urzędzie, spora kolejka ale uznanie ojcostwa od rękiw informacji była taka miła Pani i dała nam nr do pokoju do koleżanki i zamiast siedzieć 2h w poczekalnie na poniedziałek 16:40 nas umówiła do pokoju
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
też musimy się tym zająć w końcuMy byliśmy dzis w urzędzie, spora kolejka ale uznanie ojcostwa od rękiw informacji była taka miła Pani i dała nam nr do pokoju do koleżanki i zamiast siedzieć 2h w poczekalnie na poniedziałek 16:40 nas umówiła do pokoju
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Jego nie przejmuj się ja mam tak samo! Ty chociaż wcześniej ode mnie zajrzalas na forum wyprawkowe! [emoji6]jest jakaś strona na FB??
ja jestem przerażonabo ja jeszcze o niczym nie myślę, nie czytam, nie zastanawia się, a wy już macie tyle poplanowane
Chciałam to na styczeń zostawić...