reklama
czarrownica
Fanka BB :)
Ja też chciałam żeby mój M przejął moje nazwisko i nieraz długo o tym rozmawialiśmy, Ale on nie chciał wogole o tym slyszec. Mi bardzo było przykro bo moje nazwisko panieńskie bardzo duże znaczenie miało. A zostawić sobie nazwisko swoje a mąż i dzieci inne. Bez sensu jakbyśmy rodzina nie byli. I kompromis był taki ze ja ustapilam i już po kilku latach przyzwyczaiłam się do nazwiska męża...
A mi sie mojego nie podoba za bardzo i tez dlatego zwlekan ze ślubem .... Juz jakoś sie przyzwyczaiłam z czasem ale na początku bardzo mi sie bie podobało . Adrian nazywa sie Wleklak . Co wy sądzicie ??? Masakra czy nie ? Przyjęlibyście ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JegoBaba
Wcale by mi nie przeszkadzałoA mi sie mojego nie podoba za bardzo i tez dlatego zwlekan ze ślubem .... Juz jakoś sie przyzwyczaiłam z czasem ale na początku bardzo mi sie bie podobało . Adrian nazywa sie Wleklak . Co wy sądzicie ??? Masakra czy nie ? Przyjęlibyście ?
reklama
czarrownica
Dziewczynki dziś mam jakiś kiepski dzień, zle się czuje od samego rana, nie mam na nic ochoty. Położyłam się pod kocem i leżę bo jakoś mnie brzuch pobolewa [emoji20]
A u Was dziewczyny jak tam dziś samopoczucie?
A u Was dziewczyny jak tam dziś samopoczucie?