reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Jego nie przejmuj się ja mam tak samo! Ty chociaż wcześniej ode mnie zajrzalas na forum wyprawkowe!
emoji6.png

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

A jak na dzień dzisiejszy idzie Wasze wyprawkowe szaleństwo?
U mnie 20 + 5 a mam jedno ubranko i starą spacerówkę od znajomych która wyląduje na działce żeby nie wozić w te i we wte :p
Jedyne co mnie jakoś podtrzymuje że córcia koleżanki powoli ze wszystkiego wyrasta i obiecała że ciuszki i akcesoria zostaną przekazane na moje ręce :p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja niestety nie mogę na nikogo liczyć z ciuszkami, więc powoli coś tam kupuję, mam parę rzeczy z cichlandow i wczoraj zrobiłam zamówienie na 51015 bo body po 12 zl czy pajace po 20 to chyba już lepiej nieznajde. Kupuję w różnych rozmiarach, a bliżej terminu będę dokupowac czego będzie brakowac. Wózek mam upatrzony, muszę go zobaczyć na żywo. A pozostałe rzeczy czekają na zaplanowanie co trzeba no i kupienie. Chce coś kupić w każdym miesiącu żeby rozłożyć jakoś te spore wydatki.

Ja w 21 tygodniu nie mam jeszcze ani jednej rzeczy. Pokój dla bobasa tez jeszcze nie gotowy.

Heheh ja nie mam jeszcze pokoju dla bobasa :d za miesiac wezmiemy sie za szykowanie (betonowe podlogi, białe ściany, zero sprzętów.. totalna pustka :d)
A wózek też mam upatrzony tylko że nie ma go nigdzie w sklepach stacjonarnych :( przez internet musiałabym zamówić i trochę się boję..

Nasz pokój dla bobaska ma tylko pomalowane ściany jak się wprowadzalismy to pomalowalismy I tak narazie zostanie. Z wykończeniem zobaczymy jak fundusze pozwolą. Najwyżej maluszek będzie narazie z nami w sypialni.

Całkiem nowe mieszkanko sie Wam szykuje? Super:)
Ja tez przez internet sie boje.

No super, cieszymy się, tylko że zanim dozbiera się $$ na wykończenie i wszystko urządzi.. boję się że się nie wyrobimy :p prowizorka będzie na początku. Podłogę jakąś położyć, ściany pomalować i łóżeczko z komodą wstawić i tyle na początek w pokoju małej ;)

A jakie wózki wybrałyście? Może znajdziemy jakiś jeden wspaniały i niedrogi i wszystkie się w niego zaopatrzymy :p
Mi się podoba Prampol Soft Line, cenowo też całkiem ok tylko ciężko go obejrzeć w sklepie :/ online troche się boję zamawiać

Nie kupujcie wózka przez internet... w sensie jeśli na żywo go nie widziałyście! Wygląd to nie wszystko niestety :) My nasz oglądaliśmy chyba cztery razy i na pewno zamówimy, ale również w sklepie stacjonarnym, bo to rzetelna firma. Dostaniemy rabat i plus, że w przypadku awarii dają wózek zastępczy w razie co ;) przebite dętki wymieniają na miejscu i dają dużo gratisów ;)

Nie kupujcie wózka przez internet... w sensie jeśli na żywo go nie widziałyście! Wygląd to nie wszystko niestety :) My nasz oglądaliśmy chyba cztery razy i na pewno zamówimy, ale również w sklepie stacjonarnym, bo to rzetelna firma. Dostaniemy rabat i plus, że w przypadku awarii dają wózek zastępczy w razie co ;) przebite dętki wymieniają na miejscu i dają dużo gratisów ;)

A to jakaś sieciówka czy mały lokalny sklepik? Bo szukam miejsca gdzie mogłabym wózek kupić tyle że ceny z kosmosu..

reklama
Do góry