mama_NS
Fanka BB :)
Aga6 u mnie 21+0 i mam ubranka 56-62 w wystarczającej ilości a większe też jakies w pudle będą czekać ba po porodzie. Mam rożek,kołderką i podpisie(chociaż to bdb ozdoba na początku tylko),zamowilam pościel,dzisiaj będę miała fotelik do auta. Jeszcze mam pełno jakiś dupierali jak patyczki do uszu,waciki,chusteczki 3paczki(Ale tylko dlatego że miałam udać koleżance a w końcu sie z nią nie widzialam),termometr do wody,do pazurków wszystko,do włosów,smoczek jeden niebieskie drugi różowy butle też mała i duża w kolorach niebieskich i rozowych coś do czyszczenia butelek grzechotki,gryzaki(to są rzeczy nowe których moja bratowa nie zabala).mam śpiworki jak i z2kocyki i taki polaler kocyk do fotelika,reczniki2. Mata miś na podłogę.Ogólnie dużo już Ale przykładowo ubranka prawie wszystkie używane w stanie jak nowe. Pewnie jakbym poszlaki sklepu po nowe to nie kupiliśmy tyle jeszcze. Zostalo łóżeczko,materac,wózek,baza do fotelika, panienka...no i zakup w aptece ale już to co dziewczyny mówią że się przydaje wkładam w internetowej do koszyka i wykupienia w lutym już gotowe zamowienie
Ostatnia edycja: