reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Aga6 u mnie 21+0 i mam ubranka 56-62 w wystarczającej ilości a większe też jakies w pudle będą czekać ba po porodzie. Mam rożek,kołderką i podpisie(chociaż to bdb ozdoba na początku tylko),zamowilam pościel,dzisiaj będę miała fotelik do auta. Jeszcze mam pełno jakiś dupierali jak patyczki do uszu,waciki,chusteczki 3paczki(Ale tylko dlatego że miałam udać koleżance a w końcu sie z nią nie widzialam),termometr do wody,do pazurków wszystko,do włosów,smoczek jeden niebieskie drugi różowy butle też mała i duża w kolorach niebieskich i rozowych coś do czyszczenia butelek grzechotki,gryzaki(to są rzeczy nowe których moja bratowa nie zabala).mam śpiworki jak i z2kocyki i taki polaler kocyk do fotelika,reczniki2. Mata miś na podłogę.Ogólnie dużo już Ale przykładowo ubranka prawie wszystkie używane w stanie jak nowe. Pewnie jakbym poszlaki sklepu po nowe to nie kupiliśmy tyle jeszcze. Zostalo łóżeczko,materac,wózek,baza do fotelika, panienka...no i zakup w aptece ale już to co dziewczyny mówią że się przydaje wkładam w internetowej do koszyka i wykupienia w lutym już gotowe zamowienie

f2w3d5qpsn4ealv4.png

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze, nie ma ich w mojej okolicy.. bede musiała szukać dalej

Mama_NS.. przeraziłaś mnie :d chyba muszę zacząć się za wszystkim rozglądać.

W jakim sklepie internetowym dodajecie do koszyka zakupy?

jeszcze kojarzę BoboWózki u nas są dwa na pewno

Mama a jakie smoczki kupowałaś i butelki? ja grzechotki i pozytywki mam po bratankach i parę nowych, także takich rzeczy nie kupuję, może coś dostaniemy ;)
jaki fotelik będziecie mieli?

Ja chyba muszę ruszyć poza granice mojego miasta bo w tej Warszawie strasznie drogo :/ i ani mama i ja nie ma tutaj ani bobowózki :(

Wózki kupujecie wielofunkcyjne?

Zakupy aptekowe mam spakowane w aptekę gemini a fotelik maxi cisi Cabriofix. Wózek podoba mi się be bebetto murano ale jeszcze nie widziałam na żywo

f2w3d5qpsn4ealv4.png

Ja w 21 tygodniu nie mam jeszcze ani jednej rzeczy. Pokój dla bobasa tez jeszcze nie gotowy.

Ja w 26 tak samo ;)

Mama_NS Ty to jesteś szalona z tą wyprawką :D

Aga6 kupić w necie możesz, Paulyna miała na myśli, że przed zakupem trzeba wybrany model przetestować w sklepie stacjonarnym, bo prowadzenia i amortyzacji nie ocenisz na zdjęciu, a to o niebo ważniejsze niż wygląd. A zamówić później możesz tam gdzie znajdziesz najtaniej, więc nie ma się co bać cen w stacjonarnych sklepach, tam masz pomacać tylko ;)

Uff dobrze ze sama nie jestem :)
Ja wybrałam wózek Anex Sport 3w1 widziałam go w sklepie i byłam zachwycona. Ostatnio mnie trochę wątpliwości naszły.

reklama
Aga6 kupić w necie możesz, Paulyna miała na myśli, że przed zakupem trzeba wybrany model przetestować w sklepie stacjonarnym, bo prowadzenia i amortyzacji nie ocenisz na zdjęciu, a to o niebo ważniejsze niż wygląd. A zamówić później możesz tam gdzie znajdziesz najtaniej, więc nie ma się co bać cen w stacjonarnych sklepach, tam masz pomacać tylko ;)
dokładnie to miałam na myśli ;) wszystko lepiej pooglądać i pomacać :)

Do góry