reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
fisher-price-fotelik-bujaczek-kolor-rozowy-y8184-u-iext43313811.jpeg
A ja miałam taki i mogę polecić teraz też raczej taki zamówię

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• fisher-price-fotelik-bujaczek-kolor-rozowy-y8184-u-iext43313811.jpeg
    fisher-price-fotelik-bujaczek-kolor-rozowy-y8184-u-iext43313811.jpeg
    8,4 KB · Wyświetleń: 218
Też oglądałam te leżaczki, ale chyba zdecyduje się na używany, na Olx są po 200 zł a to tylko na jakieś pół roku.
no ja na olx te z budą to widzialam właśnie drożej niż niż 200 zł, niektórzy sprzedają za 300 a nowy za 350 :/
A ja chcę ten z budą, bo sprawdzi się na zewnątrz na słoneczku :-)

no ja na olx te z budą to widzialam właśnie drożej niż niż 200 zł, niektórzy sprzedają za 300 a nowy za 350 :/
A ja chcę ten z budą, bo sprawdzi się na zewnątrz na słoneczku :-)
Tak te z Budka chyba nowe koło 500, to użytkowany pewnie ze 300 ja oglądałam te bez budki, bo mi w mieszkaniu nie będzie potrzebna.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

[emoji109] uwielbiam! Ich kocyki bambusowe otulacze no wszystko:) a powiedz jaki leżaczek - huśtawkę mialas dla Karimka?? Ja mialam huśtawkę fishera ale sprzedałam. Teraz mysle o inguenity bright starts chociaz fajna jest tez ta 4moms[emoji85][emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

4 moms ma koleżanka i tez zachwyca sie :) ma większe bajery niz bright starts

reklama
Ja mam taki bujaczek po karimku . Na baterie . Bardzo fajna :) tylko karim akurat nie chciał sie bujać na niczym [emoji12][emoji12] ale w żłobku dzieci uwielbiały !!
1474645788-lrdw5t.jpeg

Właśnie ten planuję kupić! [emoji1] widuję go na zdjęciach na ig i bardzo spodobał mi sie wizualnie no i poczytalam opinie- bardzo pozytywne tak jak piszesz.

Do góry