reklama
emilja0308
Fanka BB :)
Doswiadczone mamusie ostatnio moja znajoma przyniosla mi prezent dla dziecka- smoczek i stad moje pytanie jakich smoczkow uzywalyscie, co polecacie, co myslicie o smoczkach ortodontycznych?
Agnieszka91
Podobno te ortodontyczne są najlepsze, tak słyszałam gdzieś ale mogę się mylić. My mieliśmy od samego początku smoczki ortodontyczne z aventu. Bardzo wytrzymałe są.Doswiadczone mamusie ostatnio moja znajoma przyniosla mi prezent dla dziecka- smoczek i stad moje pytanie jakich smoczkow uzywalyscie, co polecacie, co myslicie o smoczkach ortodontycznych?
emilja0308
Dziekuje za odpowiedz
anik.
Mama Krzysia :)
Ja tez juz zaczelam szaleństwo wyprawkowy mimo ze zostało mi sporo rzeczy po synku kupilam juz kocyk la millou (kolejny... a dzis złożyłam zamowienie w smyku(spore przeceny, zerknijcie)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam la millou ! Czekam aż poznam płeć i tez bede znowu u nich zamawiać
Uwielbiam la millou ! Czekam aż poznam płeć i tez bede znowu u nich zamawiać
[emoji109] uwielbiam! Ich kocyki bambusowe otulacze no wszystko a powiedz jaki leżaczek - huśtawkę mialas dla Karimka?? Ja mialam huśtawkę fishera ale sprzedałam. Teraz mysle o inguenity bright starts chociaz fajna jest tez ta 4moms[emoji85][emoji1]
emilja0308
reklama
Ładne, my z kolei na pewno kupimy leżaczek Tiny Love z daszkiem Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniuJa sie rozgladalam za bright stars kaczuszka, podoba mi sie i ma pozytywne opinieZobacz załącznik 774552
Koleżanki miały i bardzo polecają :-)