reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Ja mam chuste. Na początek najlepsza tkana skośno-Krzyżowa i już ukochana przez kogoś. Także poszukajcie grup sprzedażowych na fb w swoim mieście lub ma ogólnej i zamówcie Już taką która była motana bo będzie wam łatwiej:)

reklama
Doswiadczone mamusie ostatnio moja znajoma przyniosla mi prezent dla dziecka- smoczek:) i stad moje pytanie jakich smoczkow uzywalyscie, co polecacie, co myslicie o smoczkach ortodontycznych?

Doswiadczone mamusie ostatnio moja znajoma przyniosla mi prezent dla dziecka- smoczek:) i stad moje pytanie jakich smoczkow uzywalyscie, co polecacie, co myslicie o smoczkach ortodontycznych?
Podobno te ortodontyczne są najlepsze, tak słyszałam gdzieś ale mogę się mylić. My mieliśmy od samego początku smoczki ortodontyczne z aventu. Bardzo wytrzymałe są.

Az zaczelam szukac[emoji12]

f2w3d5qpzvmrkdqw.png

Ja tez juz zaczelam szaleństwo wyprawkowy mimo ze zostało mi sporo rzeczy po synku;) kupilam juz kocyk la millou (kolejny...;) a dzis złożyłam zamowienie w smyku(spore przeceny, zerknijcie)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uwielbiam la millou ! Czekam aż poznam płeć i tez bede znowu u nich zamawiać :):)

Uwielbiam la millou ! Czekam aż poznam płeć i tez bede znowu u nich zamawiać :):)

[emoji109] uwielbiam! Ich kocyki bambusowe otulacze no wszystko:) a powiedz jaki leżaczek - huśtawkę mialas dla Karimka?? Ja mialam huśtawkę fishera ale sprzedałam. Teraz mysle o inguenity bright starts chociaz fajna jest tez ta 4moms[emoji85][emoji1]

reklama
Do góry