reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

A mogłabyś dać namiary gdzie to kupowalas?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Na allegro. Firmy Milly molly czy cos takiego ta kolyska jest

f2w3rjjg3trpblkv.png

reklama
Śliczna jest :)
Mnie ochraniacz został po synku, pościeli mam 3 komplety... na początku i tak pewnie rożek rozloze na przescieradle i będziemy nakrywac się albo kocykiem albo kolderka.
Nad pościelą do wózka natomiast musze pomyśleć

A tez chce cos do wozka ale nie wiem co bo podoba mi sie ta kolorystyka ale jaki do tego kocyk typowo dla chlopca i tupowo dla dziopki bo wozek taki mniej wiecej uniwersalny ale juz kocyk kupie po porodzie to chce typowy zeby mi do wozka nie zagladali i mylili plec [emoji12] jak to widzialam milion razy [emoji3]
1473768507423.jpg

f2w3d5qpxs023g3h.png

Załączniki

• 1473768507423.jpg
    1473768507423.jpg
    74,4 KB · Wyświetleń: 590
A tez chce cos do wozka ale nie wiem co bo podoba mi sie ta kolorystyka ale jaki do tego kocyk typowo dla chlopca i tupowo dla dziopki bo wozek taki mniej wiecej uniwersalny ale juz kocyk kupie po porodzie to chce typowy zeby mi do wozka nie zagladali i mylili plec [emoji12] jak to widzialam milion razy [emoji3]Zobacz załącznik 772816

f2w3d5qpxs023g3h.png

Ja planuje kupić do tego wózka komplet z minky z grubym wypełnieniem a kolor szaro-czerwony albo granatowo-czerwony a jak dziwczynka to szaro-różowy raczej :p

Ja mam do wózka granatowy ciepły śpiworek w razie czego. Marzec czy kwiecień może być różny, szczególnie w górach.
A potem na cieplejsze dni no to jakaś pościel właśnie poszukam, jeszcze nie wiem jaki wózek kupie i w jakim kolorze ;)
Młody miał malinowo - czarny a teraz... może jakiś zielony?

La millou wprowadziło piękna nowa kolekcje ! I jeszcze effii kaszmirowe kocyki i czapeczki ! Chciałam od razu zamawiać ale rozsądek powiedział jeszcze nie :p w październiku bedą targi w Poznaniu to wtedy zacznę kupować . A te nowe kolekcje z tych firm jeszcze jakieś promocje pewnie bedą . Bo jak nowe wchodzą to zawsze droższe :) ale nacieszyć oko można :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczna jest :)
Mnie ochraniacz został po synku, pościeli mam 3 komplety... na początku i tak pewnie rożek rozloze na przescieradle i będziemy nakrywac się albo kocykiem albo kolderka.
Nad pościelą do wózka natomiast musze pomyśleć

wiesz co masz racje jak dziecko będzie w rożku to kołderka początkowo jest zbędna.... ale kupię ten komplecik ze smyka, bo jest boski na później :)
na pewno kupie klin do łóżeczka na nim podusie położę lub nie....zależy od upodobań księżniczki ;-) no i jak maleństwo w rożku to tez kocyk jakiś śliczny kupię

reklama
Do góry