mama_NS
Fanka BB :)
Na allegro. Firmy Milly molly czy cos takiego ta kolyska jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na allegro. Firmy Milly molly czy cos takiego ta kolyska jest
A tez chce cos do wozka ale nie wiem co bo podoba mi sie ta kolorystyka ale jaki do tego kocyk typowo dla chlopca i tupowo dla dziopki bo wozek taki mniej wiecej uniwersalny ale juz kocyk kupie po porodzie to chce typowy zeby mi do wozka nie zagladali i mylili plec [emoji12] jak to widzialam milion razy [emoji3]Zobacz załącznik 772816
wiesz co masz racje jak dziecko będzie w rożku to kołderka początkowo jest zbędna.... ale kupię ten komplecik ze smyka, bo jest boski na późniejŚliczna jest
Mnie ochraniacz został po synku, pościeli mam 3 komplety... na początku i tak pewnie rożek rozloze na przescieradle i będziemy nakrywac się albo kocykiem albo kolderka.
Nad pościelą do wózka natomiast musze pomyśleć
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom