eveee
Moderatorka
Piękne!!!To ja też się pochwalę tym co robię od czasu do czasu[emoji14]Pieluchowe torty)
Zobacz załącznik 768193Zobacz załącznik 768194Zobacz załącznik 768195Zobacz załącznik 768196
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne!!!To ja też się pochwalę tym co robię od czasu do czasu[emoji14]Pieluchowe torty)
Zobacz załącznik 768193Zobacz załącznik 768194Zobacz załącznik 768195Zobacz załącznik 768196
Też właśnie widziałam te rzeczy. Sweterki są normalnie przepiękne ale niestety nie znamy jeszcze płci . A planuje kupić jeden komplet tych pólśpiochów. Bo nie mogę się normalnie powstrzymać.Teraz mają być takie body w lidlu, wszystkie w beżach, takie uniwersalne z biobawelny.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ten model jest jednym z mojej listy[emoji3]Dziewczyny upatrzyłam sobie ten wózek. M też się podoba. Co myślicie ?
Bebetto Torino
To jest też mój faworyt puki co. Dzwoniłam do sklepu gdzie kupowałam poprzedni wozek, facet powiedział mi za niego 1300 zł, ale też powiedział żebym przyjechała, bo chce mi pokazać jakieś inne wózki. Puki co nie czuje się na tyle dobrze, żeby się wybrać, ale dam znać.Dziewczyny upatrzyłam sobie ten wózek. M też się podoba. Co myślicie ?
Bebetto Torino