reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Wow też chcę tak umieć:) piękne!!
dziękuje, ja jestem amator samouk, wzory googluje i odgapiam z internetu. a torty ciasta piekę od dawna tylko takie ubieranie tortów to od 3 lat. moja mam kiedyś po weselach, komuniach ludziom piekła ciasta torty to się napatrzyłam.... hehe a czasem jest to sposób na dodatkowa kasę :-)

Ja tez troszke szyje amatorsko. Wiec kocyk, jakies ubranka i literki sama sobie uszuje. Ostatnio szylam bratanicy poduszke motylka i kocyk z bawelny i dresowego materialu, fajne polaczenie na teraz bo minki troszke z grube na teraz

Ja tez troszke szyje amatorsko. Wiec kocyk, jakies ubranka i literki sama sobie uszuje. Ostatnio szylam bratanicy poduszke motylka i kocyk z bawelny i dresowego materialu, fajne polaczenie na teraz bo minki troszke z grube na teraz
Ja zamierzalam sie rozglądać za kims kto mnir nauczy szyc chociaż trochę i bd próbowała bo tyle czasu do marca/kwietnia jest jeszcze to moze sie naucze[emoji3]

Taki zestaw ostatnio szylam wlasnie
20160720_195448-1.jpg

Załączniki

• 20160720_195448-1.jpg
    20160720_195448-1.jpg
    449,7 KB · Wyświetleń: 441
Zdolne z Was bestie dziewczyny! Ja to mam dwie lewe ręce do prac manualnych ;) Gotować i piec lubię, ale już zdobienia tortów to nie na moją głowę ;)

Ja zamierzalam sie rozglądać za kims kto mnir nauczy szyc chociaż trochę i bd próbowała bo tyle czasu do marca/kwietnia jest jeszcze to moze sie naucze[emoji3]

Pierwszy raz tesciowa mi pokazala jak sie szyje. A teraz to podczytuje, szukam w internecie i kupuje gazety. Nie jest to trudne, na poczatku wiadomo nie szyje sie idealnie. Ja jeszcze nie podjela bym sie szyc na sprzedaż. Ale dla siebie i dla rodzinki to fajna sprawa.

reklama
Do góry