reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Ten model jest jednym z mojej listy[emoji3]

f2w33e3k36ya0e5o.png
I jeszcze powiedz że ten kolor ? :-p

A jakie masz jeszcze na liście ?:)

reklama
To jest też mój faworyt puki co. Dzwoniłam do sklepu gdzie kupowałam poprzedni wozek, facet powiedział mi za niego 1300 zł, ale też powiedział żebym przyjechała, bo chce mi pokazać jakieś inne wózki. Puki co nie czuje się na tyle dobrze, żeby się wybrać, ale dam znać.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Daj znać jak coś ☺
Ja jak będę miała chwilę w weekend to pojadę popatrzeć po sklepach czy na żywo też będzie mi się tak bardzo podobał i pasował :)

Ten albo SL32
Jeszcze z tych co pamietam to
Rico nano:malachit,cafe late
I pajero jakis byl. Mam zapisane jakies w notatniku,ale jeszcze nie ogladalam zadnego na zywo [emoji3]

f2w33e3k36ya0e5o.png

I jeszcze powiedz że ten kolor ? :-p

A jakie masz jeszcze na liście ?:)
Nie, kolor inny coś z szarości lub granat. W sumie to pomyslow innych brak, x-lander x-move miałam poprzednio, ale nie dam już tyle za wózek tym razem, bo spacerowke ( baby Jogger City Mini) trzymamy po córci, tylko że ona jest dla ciut strasznego dziecka, myślę że po około roku się przsiadziemy.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Nie, kolor inny coś z szarości lub granat. W sumie to pomyslow innych brak, x-lander x-move miałam poprzednio, ale nie dam już tyle za wózek tym razem, bo spacerowke ( baby Jogger City Mini) trzymamy po córci, tylko że ona jest dla ciut strasznego dziecka, myślę że po około roku się przsiadziemy.

f2w33e3k0rq6mc1d.png
a ja napaliłam się na x-lander x-move.... w zasadzie każda znajoma używająca x-lander jest z niego zadowolona dlatego ten wózek....a kolekcja 2016 ma śliczne wzory, dwa w moim guście czarno-szary lub czarno-morski i liczę na promocje w 2017 modeli z 2016.... ;-) pracodawca daje nam karty podarunkowe do smyk na święta dla dzieci więc będę mieć 300 zł plus 10% rabatu na wózki foteliki, więc to od ceny odliczę.... mam jeszcze z tego roku 10% do wykorzystania do grudnia na wózki/foteliki i 20% na ciuszki więc czekam na płeć i coś na pewno kupię bo ja lubię ciuchy ze Smyka co prawda najczęściej zamawiam w sklepie online ale do stacjonarnego tez chętnie się wybiorę.
Ja już czekam i jajo znoszę bo chciałabym poznać płeć, mam sporo ciuszków po synku ślicznych nie zniszczonych, kolorki chłopięce i uniwersalne bo wcześniej myślałam że zaraz po Patryku będzie drugi dzidziuś no ale to tylko ja tego chciałam...a mój były mąż miał inne pomysły na przyszłość....
a chciałabym kupować już coś dla dzidziusia i żeby to nie było uniwersalne tylko albo chłopięce albo dziewczęce :-)

reklama
a ja napaliłam się na x-lander x-move.... w zasadzie każda znajoma używająca x-lander jest z niego zadowolona dlatego ten wózek....a kolekcja 2016 ma śliczne wzory, dwa w moim guście czarno-szary lub czarno-morski i liczę na promocje w 2017 modeli z 2016.... ;-) pracodawca daje nam karty podarunkowe do smyk na święta dla dzieci więc będę mieć 300 zł plus 10% rabatu na wózki foteliki, więc to od ceny odliczę.... mam jeszcze z tego roku 10% do wykorzystania do grudnia na wózki/foteliki i 20% na ciuszki więc czekam na płeć i coś na pewno kupię bo ja lubię ciuchy ze Smyka co prawda najczęściej zamawiam w sklepie online ale do stacjonarnego tez chętnie się wybiorę.
Ja już czekam i jajo znoszę bo chciałabym poznać płeć, mam sporo ciuszków po synku ślicznych nie zniszczonych, kolorki chłopięce i uniwersalne bo wcześniej myślałam że zaraz po Patryku będzie drugi dzidziuś no ale to tylko ja tego chciałam...a mój były mąż miał inne pomysły na przyszłość....
a chciałabym kupować już coś dla dzidziusia i żeby to nie było uniwersalne tylko albo chłopięce albo dziewczęce :-)
Ja miałam x-lander x-move i zalamalam ramę :( o tyle dobrze, że oni mają na gwarancji serwis d2d więc szybko odesłali mi nową częsc. Ale to był ten pierwszy model z 2012 roku, ja go zamawiałam z katalogu, bi jeszxze w sklepach nie było.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Do góry