Ola_fasola
Moderatorka
My wczoraj oglądaliśmy wózki w Smyku fajny jest Adamex Pajero i Baby design lupo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam w sklepie z wózkami... Zapłaciłam zaliczkę za Bebetto Holland 1280 zł. jeden z niewielu wózków, który całkowicie jest składany w Polsce a nie w Chinach. Bebetto Torino cięższy i jak dla mnie mniej ładny, taki zbyt masywny. Adamex odradzał, bo chinszczyzna od A do z. Jedo jakiś wypuściło najnowszy model, ale bardzo wadliwy.
Koła pompowane, kolor mam dać znać jak się zdecyduje. Sklep jest w Otwocka ale drugi chyba w babicach to dla Ciebie bliżej. Oni mają dobre ceny zadatek dałam dla tego teraz, żeby mi cenę utrzymali. 1800 zł z maxi cosi cabrio fix lub 1280 sam wózek. Na wózek 6 tygodni się czeka czyli najpóźniej w styczniu muszę się na,kolor zdecydować. Ale się ucieszyłam strasznie. Ładne ciuszki też mają, mebelki....ajjj nic tylko kupowacDobrze ze piszesz o tym Adamexie. A ten ktory Zamówilaś jakie na koła ? Pompowane czy z pianki ? Zamówilaś w tym sklepie ci dawalas linka ? Dzidziuś? Oni sa gdzieś w Warszawie czy w Otwocku jak piszą na stronie ??? I pochwal sie jaki kolor ile bedziesz czekać ?
Koła pompowane, kolor mam dać znać jak się zdecyduje. Sklep jest w Otwocka ale drugi chyba w babicach to dla Ciebie bliżej. Oni mają dobre ceny zadatek dałam dla tego teraz, żeby mi cenę utrzymali. 1800 zł z maxi cosi cabrio fix lub 1280 sam wózek. Na wózek 6 tygodni się czeka czyli najpóźniej w styczniu muszę się na,kolor zdecydować. Ale się ucieszyłam strasznie. Ładne ciuszki też mają, mebelki....ajjj nic tylko kupowac