reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Ja mam cichą nadzieję, że dziś uda się określić płeć. A wtedy ruszam na zakupy. Od jutra w lidlu będą te ubranka z biobawelny. Powiedziałam, że muszę cokolwiek kupić, nawet takie uniwersalne, bo już nie wytrzymuje ;)

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Bylam w Smyku bo pokusilo jak przechodzilam obok niego i ten Adamex Pajero faaaaajny. Pojezdzilam sb nim po sklepie. Mamusce tez sie spodobal [emoji3]

f2w33e3k1ywvr7rk.png

Dziewczyny czy wiecie czym sie różnią pieluszki motherhood tetra od bawełny? Rozróżniam muślin, tetra, flanela, bambus ale bawełna?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Byłam w sklepie z wózkami... Zapłaciłam zaliczkę za Bebetto Holland :) 1280 zł. jeden z niewielu wózków, który całkowicie jest składany w Polsce a nie w Chinach. Bebetto Torino cięższy i jak dla mnie mniej ładny, taki zbyt masywny. Adamex odradzał, bo chinszczyzna od A do z. Jedo jakiś wypuściło najnowszy model, ale bardzo wadliwy.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Byłam w sklepie z wózkami... Zapłaciłam zaliczkę za Bebetto Holland :) 1280 zł. jeden z niewielu wózków, który całkowicie jest składany w Polsce a nie w Chinach. Bebetto Torino cięższy i jak dla mnie mniej ładny, taki zbyt masywny. Adamex odradzał, bo chinszczyzna od A do z. Jedo jakiś wypuściło najnowszy model, ale bardzo wadliwy.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Dobrze ze piszesz o tym Adamexie. A ten ktory Zamówilaś jakie na koła ? Pompowane czy z pianki ? Zamówilaś w tym sklepie ci dawalas linka ? Dzidziuś? Oni sa gdzieś w Warszawie czy w Otwocku jak piszą na stronie ??? I pochwal sie jaki kolor:) ile bedziesz czekać ?

Dobrze ze piszesz o tym Adamexie. A ten ktory Zamówilaś jakie na koła ? Pompowane czy z pianki ? Zamówilaś w tym sklepie ci dawalas linka ? Dzidziuś? Oni sa gdzieś w Warszawie czy w Otwocku jak piszą na stronie ??? I pochwal sie jaki kolor:) ile bedziesz czekać ?

Koła pompowane, kolor mam dać znać jak się zdecyduje. Sklep jest w Otwocka ale drugi chyba w babicach to dla Ciebie bliżej. Oni mają dobre ceny zadatek dałam dla tego teraz, żeby mi cenę utrzymali. 1800 zł z maxi cosi cabrio fix lub 1280 sam wózek. Na wózek 6 tygodni się czeka czyli najpóźniej w styczniu muszę się na,kolor zdecydować. Ale się ucieszyłam strasznie. Ładne ciuszki też mają, mebelki....ajjj nic tylko kupowac

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
Koła pompowane, kolor mam dać znać jak się zdecyduje. Sklep jest w Otwocka ale drugi chyba w babicach to dla Ciebie bliżej. Oni mają dobre ceny zadatek dałam dla tego teraz, żeby mi cenę utrzymali. 1800 zł z maxi cosi cabrio fix lub 1280 sam wózek. Na wózek 6 tygodni się czeka czyli najpóźniej w styczniu muszę się na,kolor zdecydować. Ale się ucieszyłam strasznie. Ładne ciuszki też mają, mebelki....ajjj nic tylko kupowac

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Musze sie wybrać :)

Do góry