reklama
Mi się taki kosz podoba. Link do: Łóżeczko wiklinowe ze spódnicą szarą
Uważam że jest to dodatek. Może być nie musi. Do pierwszego dziecka nie miałam, teraz mam wszystko więc mogę dokupić sobie kołyske lub kosz
Uważam że jest to dodatek. Może być nie musi. Do pierwszego dziecka nie miałam, teraz mam wszystko więc mogę dokupić sobie kołyske lub kosz
ada1989
Mama Konradka :)
mnie ten rodzaj wózka nie podchodzi, jakos tak wizualnie odpada. Oprócz tego xlandera to kiedyś podobały mi się mutsy evo ale zmieniłam zdanie[emoji6]Wiecie co dziewczyny w pierwszej ciąży myślałam ma samym początku o xlanderze i potem o maxi i ten drugi jakością wykonania bił xlandera na głowę. Jedyne co mnie od mury odsunęło to pałąk miedzy nogami (miałam mieć córeczkę) i w zimie do śpiworka on tez ma znaczenie. W koncu kupiliśmy teutonie beyou ale teraz w nowych modelach wygląd budy mi nie leży wiec joolza wezmę chyba
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ada1989
Teraz nad kołyska dla dziecka się zastanawiam czy warto, czy ma sens?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ja kołyski nie miałam ale miałam koszyk na stelażu, taki niebujany, kupiłam głównie ze względu na to że mieszkamy w domku i sypialnie są na górze więc stwierdziłam że takie coś przyda mi się do salonu i miałam rację, maly spał sobie w salonie i był przyzwyczajony do różnych dźwięków więc nie trzeba było chodzić na palcach[emoji4] co prawda używałam to tylko do ok 4 msc bo synek wyrósł ale miałam później rozłożony kojec
anik.
Mama Krzysia :)
Piękneja kołyski nie miałam ale miałam koszyk na stelażu, taki niebujany, kupiłam głównie ze względu na to że mieszkamy w domku i sypialnie są na górze więc stwierdziłam że takie coś przyda mi się do salonu i miałam rację, maly spał sobie w salonie i był przyzwyczajony do różnych dźwięków więc nie trzeba było chodzić na palcach[emoji4] co prawda używałam to tylko do ok 4 msc bo synek wyrósł ale miałam później rozłożony kojec
No właśnie ja też mieszkam w domku i na dole jest jadalnio-salon z kuchnią i tam by mi się przydało wstawić właśnie takie spanie...Zobacz załącznik 771376
Cos takiego kupilam chrześnicy i zadowoleni byli. Teraz poZyczyli dla innego dziecka i tez im dobrze sluzy.
ada1989
serio polecam, inni z kolei np zamiast czegoś takiego do salonu używają wózek ale dla mnie wozek=spacer i miał osobne spanko w salonie[emoji4]Piękne
No właśnie ja też mieszkam w domku i na dole jest jadalnio-salon z kuchnią i tam by mi się przydało wstawić właśnie takie spanie...
madziek jak szukasz sklepu z duzym asortymentem i duza iloscia wozkow we Wroclawiu to polecam dom handlowy askot na psim polu. Tam masz wszystko tylko uwazaj na ceny, bo jedne rzeczy kupisz o wiele taniej a na innych zarobia niezle. Takze zeby poogladac to jest idealny. Dodatkowo znajdziesz tam tez biustonosze do karmienia
madziek
listopadówka 2009 :)
Dzieki [emoji4] Znam ten sklep. Dwa lata temu byłej szwagierce pomagalam w zakupach bo ona ma 12 lata różnicy między synami a ze ja niby swiezsza w temacie to pojechała ze mną.madziek jak szukasz sklepu z duzym asortymentem i duza iloscia wozkow we Wroclawiu to polecam dom handlowy askot na psim polu. Tam masz wszystko tylko uwazaj na ceny, bo jedne rzeczy kupisz o wiele taniej a na innych zarobia niezle. Takze zeby poogladac to jest idealny. Dodatkowo znajdziesz tam tez biustonosze do karmienia
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
anik.
No właśnie, ale jakoś tak w wózku... niby można spać ale ta kołyska... chyba po prostu bardzo mi się podoba[emoji14]serio polecam, inni z kolei np zamiast czegoś takiego do salonu używają wózek ale dla mnie wozek=spacer i miał osobne spanko w salonie[emoji4]
reklama
anik.
A mogłabyś dać namiary gdzie to kupowalas?Zobacz załącznik 771376
Cos takiego kupilam chrześnicy i zadowoleni byli. Teraz poZyczyli dla innego dziecka i tez im dobrze sluzy.