reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

1473074837516.png

Cos takiego kupilam chrześnicy i zadowoleni byli. Teraz poZyczyli dla innego dziecka i tez im dobrze sluzy.

f2w3rjjggh235e2g.png

Załączniki

• 1473074837516.png
    1473074837516.png
    93 KB · Wyświetleń: 590
reklama
Wiecie co dziewczyny w pierwszej ciąży myślałam ma samym początku o xlanderze i potem o maxi i ten drugi jakością wykonania bił xlandera na głowę. Jedyne co mnie od mury odsunęło to pałąk miedzy nogami (miałam mieć córeczkę) i w zimie do śpiworka on tez ma znaczenie. W koncu kupiliśmy teutonie beyou ale teraz w nowych modelach wygląd budy mi nie leży wiec joolza wezmę chyba
fdd9cab5f72a8138e0d99aaa708bb5a3.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mnie ten rodzaj wózka nie podchodzi, jakos tak wizualnie odpada. Oprócz tego xlandera to kiedyś podobały mi się mutsy evo ale zmieniłam zdanie[emoji6]

Teraz nad kołyska dla dziecka się zastanawiam czy warto, czy ma sens?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

ja kołyski nie miałam ale miałam koszyk na stelażu, taki niebujany, kupiłam głównie ze względu na to że mieszkamy w domku i sypialnie są na górze więc stwierdziłam że takie coś przyda mi się do salonu i miałam rację, maly spał sobie w salonie i był przyzwyczajony do różnych dźwięków więc nie trzeba było chodzić na palcach[emoji4] co prawda używałam to tylko do ok 4 msc bo synek wyrósł ale miałam później rozłożony kojec

ja kołyski nie miałam ale miałam koszyk na stelażu, taki niebujany, kupiłam głównie ze względu na to że mieszkamy w domku i sypialnie są na górze więc stwierdziłam że takie coś przyda mi się do salonu i miałam rację, maly spał sobie w salonie i był przyzwyczajony do różnych dźwięków więc nie trzeba było chodzić na palcach[emoji4] co prawda używałam to tylko do ok 4 msc bo synek wyrósł ale miałam później rozłożony kojec
Piękne
Zobacz załącznik 771376
Cos takiego kupilam chrześnicy i zadowoleni byli. Teraz poZyczyli dla innego dziecka i tez im dobrze sluzy.

f2w3rjjggh235e2g.png
No właśnie ja też mieszkam w domku i na dole jest jadalnio-salon z kuchnią i tam by mi się przydało wstawić właśnie takie spanie...

Piękne

No właśnie ja też mieszkam w domku i na dole jest jadalnio-salon z kuchnią i tam by mi się przydało wstawić właśnie takie spanie...

serio polecam, inni z kolei np zamiast czegoś takiego do salonu używają wózek ale dla mnie wozek=spacer i miał osobne spanko w salonie[emoji4]

madziek jak szukasz sklepu z duzym asortymentem i duza iloscia wozkow we Wroclawiu to polecam dom handlowy askot na psim polu. Tam masz wszystko tylko uwazaj na ceny, bo jedne rzeczy kupisz o wiele taniej a na innych zarobia niezle. Takze zeby poogladac to jest idealny. Dodatkowo znajdziesz tam tez biustonosze do karmienia

madziek jak szukasz sklepu z duzym asortymentem i duza iloscia wozkow we Wroclawiu to polecam dom handlowy askot na psim polu. Tam masz wszystko tylko uwazaj na ceny, bo jedne rzeczy kupisz o wiele taniej a na innych zarobia niezle. Takze zeby poogladac to jest idealny. Dodatkowo znajdziesz tam tez biustonosze do karmienia
Dzieki [emoji4] Znam ten sklep. Dwa lata temu byłej szwagierce pomagalam w zakupach bo ona ma 12 lata różnicy między synami a ze ja niby swiezsza w temacie to pojechała ze mną.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry