reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Wiecie co dziewczyny w pierwszej ciąży myślałam ma samym początku o xlanderze i potem o maxi i ten drugi jakością wykonania bił xlandera na głowę. Jedyne co mnie od mury odsunęło to pałąk miedzy nogami (miałam mieć córeczkę) i w zimie do śpiworka on tez ma znaczenie. W koncu kupiliśmy teutonie beyou ale teraz w nowych modelach wygląd budy mi nie leży wiec joolza wezmę chyba
fdd9cab5f72a8138e0d99aaa708bb5a3.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Bardzo ładny, tylko czy budka nie jest zbyt płytka?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie płytka budka i w gondoli i w spacerówce, w poprzednim wózku tak miałam i kiepskie to było. Teraz szukam takiej żeby zasłaniała w większości malucha. Ogólnie wizualnie bardzo ładny.

Cześć Dziewczyny, ja mam termin na styczeń, ale mam nadzieję, że mogę się wtrącić i zaprosić na mojego bloga z testami, recenzjami, przepisami, zabawami dla dzieci itd [link w sygnaturce]. Aktualnie na profilu FB jest mały konkursik z kartą podarunkową do H&Ma do wygrania :)

Z wózkiem chyba nie pomogę, bo sama jeszcze nie wiem, co kupię. Poprzednio miałam Jedo Fyn i byłam bardzo zadowolona, ale teraz mam kaprys przetestować coś innego ;)

Ale Np przy trilogy mam taka ze jak zaczyna padać to mogę cała na Karima naciągnąć i nic mu nie kapnie . Teraz juz duży to jak zacznie padać sam zaczyna sie chować i opuszcza sobie budę . Ja myśle do trilogy dokupić gondole zeby mieć jeden wózek taki na zakupy , w samochodzie by leżał cały czas . Bo classica to kawał wozka ,
Wielka gondola No i średnio sie składa .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co dziewczyny w pierwszej ciąży myślałam ma samym początku o xlanderze i potem o maxi i ten drugi jakością wykonania bił xlandera na głowę. Jedyne co mnie od mury odsunęło to pałąk miedzy nogami (miałam mieć córeczkę) i w zimie do śpiworka on tez ma znaczenie. W koncu kupiliśmy teutonie beyou ale teraz w nowych modelach wygląd budy mi nie leży wiec joolza wezmę chyba
fdd9cab5f72a8138e0d99aaa708bb5a3.jpg

ładniutki :-)
właśnie ten pałąk razi, ale maxi cosi ma swoje śpiworki i ze śpiworkiem maxi cosi nie ma problemu.
znalazłam sklep z m.in. z Wroclawia gdzie maxi ma dobrą cenę Link do: WÓZEK 2W1 MAXI COSI MURA PLUS 4 3 + DOBIERZ FOTEL
ma tez na śląsku drugi sklep.

MoniaKari zalezy minna widocznej amortyzacji te duże pompowane koła w joolzu mnie kupują

Madziek pewnie ze wszystolko da sie obejść a wizualnie mura super i przede wszystkim naprawdę jakościowo wymiatala 4 lata temu polskie wózki ;-)

reklama
Przy synku miałam X-landera a teraz... sama nie wiem. W ogóle nie wiem co wybrać. W sumie to mamy dwa spore auta (ja jeżdżę terenówka najczęściej a drugiego mamy Peugeota 607 wiec tez spore i bagażnik niczego sobie... choć trzeba będzie sprawdzić czy wejdzie bez odkrecania kół...)

Teraz nad kołyska dla dziecka się zastanawiam czy warto, czy ma sens?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry