reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Wiecie co dziewczyny w pierwszej ciąży myślałam ma samym początku o xlanderze i potem o maxi i ten drugi jakością wykonania bił xlandera na głowę. Jedyne co mnie od mury odsunęło to pałąk miedzy nogami (miałam mieć córeczkę) i w zimie do śpiworka on tez ma znaczenie. W koncu kupiliśmy teutonie beyou ale teraz w nowych modelach wygląd budy mi nie leży wiec joolza wezmę chyba
fdd9cab5f72a8138e0d99aaa708bb5a3.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Bardzo ładny, tylko czy budka nie jest zbyt płytka?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie płytka budka i w gondoli i w spacerówce, w poprzednim wózku tak miałam i kiepskie to było. Teraz szukam takiej żeby zasłaniała w większości malucha. Ogólnie wizualnie bardzo ładny.

Cześć Dziewczyny, ja mam termin na styczeń, ale mam nadzieję, że mogę się wtrącić i zaprosić na mojego bloga z testami, recenzjami, przepisami, zabawami dla dzieci itd [link w sygnaturce]. Aktualnie na profilu FB jest mały konkursik z kartą podarunkową do H&Ma do wygrania :)

Z wózkiem chyba nie pomogę, bo sama jeszcze nie wiem, co kupię. Poprzednio miałam Jedo Fyn i byłam bardzo zadowolona, ale teraz mam kaprys przetestować coś innego ;)

Ale Np przy trilogy mam taka ze jak zaczyna padać to mogę cała na Karima naciągnąć i nic mu nie kapnie . Teraz juz duży to jak zacznie padać sam zaczyna sie chować i opuszcza sobie budę . Ja myśle do trilogy dokupić gondole zeby mieć jeden wózek taki na zakupy , w samochodzie by leżał cały czas . Bo classica to kawał wozka ,
Wielka gondola No i średnio sie składa .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co dziewczyny w pierwszej ciąży myślałam ma samym początku o xlanderze i potem o maxi i ten drugi jakością wykonania bił xlandera na głowę. Jedyne co mnie od mury odsunęło to pałąk miedzy nogami (miałam mieć córeczkę) i w zimie do śpiworka on tez ma znaczenie. W koncu kupiliśmy teutonie beyou ale teraz w nowych modelach wygląd budy mi nie leży wiec joolza wezmę chyba
fdd9cab5f72a8138e0d99aaa708bb5a3.jpg

ładniutki :-)
właśnie ten pałąk razi, ale maxi cosi ma swoje śpiworki i ze śpiworkiem maxi cosi nie ma problemu.
znalazłam sklep z m.in. z Wroclawia gdzie maxi ma dobrą cenę Link do: WÓZEK 2W1 MAXI COSI MURA PLUS 4 3 + DOBIERZ FOTEL
ma tez na śląsku drugi sklep.

MoniaKari zalezy minna widocznej amortyzacji te duże pompowane koła w joolzu mnie kupują

Madziek pewnie ze wszystolko da sie obejść a wizualnie mura super i przede wszystkim naprawdę jakościowo wymiatala 4 lata temu polskie wózki ;-)

reklama
Przy synku miałam X-landera a teraz... sama nie wiem. W ogóle nie wiem co wybrać. W sumie to mamy dwa spore auta (ja jeżdżę terenówka najczęściej a drugiego mamy Peugeota 607 wiec tez spore i bagażnik niczego sobie... choć trzeba będzie sprawdzić czy wejdzie bez odkrecania kół...)

Teraz nad kołyska dla dziecka się zastanawiam czy warto, czy ma sens?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry