reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Link do: Targi Rodziny w Krakowie | nizzino.com
Cos jest w krk ale nie wiem czy wozki beda jakies w dobrych cenach. Jakny sie kroras wybierala 17.09 to niech da znac to moze 18.09 podjade[emoji3]

f2w3rjjgsblop5q4.png

reklama
Gdzieś trafiłam na artykuł, że nie powinno się kupować używanych fotelików. Nie wiecie czy nie są powypadkowe. Czasami podobno może być uszkodzenie nie widoczne gołym okiem.
Sprzedający raczej się nie przyzna. Albo może być nawet nie świadomy, że to ma znaczenie. A jednak to bezpieczeństwo.
właśnie o tym samym miałam pisać

Ja tam miałam woreczki zapachowe na pamersy i też dawały radę. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
też jest to jakaś opcja, myślę że mogą być też przydatne np na spacerze[emoji4] ja akurat ten kosz miałam po bardzo okazyjnej cenie bo dostałam kupon po urodzeniu dziecka i tak mi się wydaje to wygodne[emoji6]

Ja zostaje przy xlander xmove, widziałam właśnie na olx w Łodzi chyba z jakiegoś sklepu za 1800 ale bez fotelika i nie wiem czy to ten najnowszy co mnie zależy... ale widziałam ho w sklepie, miałam okazję przejechać i już raczej zdania nie zmienię[emoji12]

Ja zostaje przy xlander xmove, widziałam właśnie na olx w Łodzi chyba z jakiegoś sklepu za 1800 ale bez fotelika i nie wiem czy to ten najnowszy co mnie zależy... ale widziałam ho w sklepie, miałam okazję przejechać i już raczej zdania nie zmienię[emoji12]
ja albo x-lander x moce lub maxi cosi mira 4 bo do maxi mam fotelik

reklama
Wiecie co dziewczyny w pierwszej ciąży myślałam ma samym początku o xlanderze i potem o maxi i ten drugi jakością wykonania bił xlandera na głowę. Jedyne co mnie od mury odsunęło to pałąk miedzy nogami (miałam mieć córeczkę) i w zimie do śpiworka on tez ma znaczenie. W koncu kupiliśmy teutonie beyou ale teraz w nowych modelach wygląd budy mi nie leży wiec joolza wezmę chyba
fdd9cab5f72a8138e0d99aaa708bb5a3.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Do góry