reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

A czy miała któraś z was podgrzewacz do chusteczek nawilzanych ? Lubiłam w pierwszej ciazy nakupić trochę gadżetów ale na podgrzewacz sie nie zdecydowałam i teraz myśle :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie wiedziałam że coś takiego jest. Nie miałam i uważam że to zbędny gadżet. A używamy chusteczki od pierwszego dnia codziennie.

reklama
No właśnie tez nie wiem czy jest to potrzebne , dlatego przy pierwszym dziecku zrezygnowałam . Ale z gadżetów polecam kosz na pampersy angelcare . Świetny wynalazek ! Nic nie śmierdzi w pokoju :)

No właśnie tez nie wiem czy jest to potrzebne , dlatego przy pierwszym dziecku zrezygnowałam . Ale z gadżetów polecam kosz na pampersy angelcare . Świetny wynalazek ! Nic nie śmierdzi w pokoju :)

Ja używałam zapachowych woreczków na pampersy i dawały radę. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

U mnie też paklanki, podgrzewacz do chusteczek uważam za niepotrzebny, a chusteczek z Lilka używamy od pierwszego dnia życia.
Cóż gadżety wymyślają przeróżne, w końcu każdą firma chce zarobić jak najwięcej:)

Oczywiście, uwielbiam gadżety, podgrzewacz do butelek, czy sterylizator to fajne rzeczy, ale niektóre są na prawdę zbędne i tylko po to aby zarobić.

Ja mogę polecić zestaw pudełek na łózeczko z Ikei - świetna sprawa, mega wygoda, bo wszystko jest pod ręką, łatwo się myje w razie czego. I w zestawie jest kosz z przykrywką, z którego też nie czuć zapaszków zużytych pieluch ;) ja woreczków na pieluszki użyłam tylko kilka razy, leżą w szafce, może przy drugim bardziej się przydadzą

reklama
Ja mogę polecić zestaw pudełek na łózeczko z Ikei - świetna sprawa, mega wygoda, bo wszystko jest pod ręką, łatwo się myje w razie czego. I w zestawie jest kosz z przykrywką, z którego też nie czuć zapaszków zużytych pieluch ;) ja woreczków na pieluszki użyłam tylko kilka razy, leżą w szafce, może przy drugim bardziej się przydadzą
Co to za zestaw?

f2w3rjjgqcxmp5c7.png

Do góry