reklama
EveningStar
Zaciekawiona BB
Właśnie bardzo mi podpasował ten luca. Narazie tylko z opisu. Jesteś zadowolona?Ja mam wózek Bebetto luca i do tego fotelik maxi cosi. Dokupowalam specjalne adapery zeby go podczepiać. A z kupowaniem używanego fotelika trzeba uwazac zeby byl ze sprawdzonego źródła żeby czasem jakis powypadkowy nie byl.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
KattiYo
Zaangażowana w BB
Właśnie bardzo mi podpasował ten luca. Narazie tylko z opisu. Jesteś zadowolona?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem bardzo zadowolona. Dlugo wybieralam w pierwszej ciàzy i wiele wozkow oglądalam i czytalam opinie, rankingi itp. no i padlo na ten wózek. Potem się okazalo, że dwie moje bliskie kolezanki ktore rodzily po mnie tez wybraly ten wózek ( nawet te same kolory hahaha) i tez są zadowolone. Moja sąsiadka rok temu urodzila i po tym jak ogladala moj wózek rowniez kupila bebetto ale niko - prawie taki sam, no i jej siostra teraz też.
Wózek świetnie sprawdza się na nierównych chodnikach jak i w terenie - leśne ścieżki a nawet plaża Super sie prowadzi jedną ręką gdy w drugiej trzyma się telefon. Jesienią czy zimą gdy mocno wieje budkę mozna rozpiąć i powiększyc tak że cale dziecko jest zakryte. Od góry budki jest odslaniane okienko- wywietrznik. łatwo sie sklada i szybko wypina koła. Nam sie miescil stelaz do malutkiego bagaznika w corsie.
Poszukam w necie filmiku z opisem bo pamietam ze kiedys oglądalam.
Mnie akurat z wyglądu sie te wózki nie podobają ale one sa bardzo wygodne i na każdy teren . Bo tak jak pisałam mój to tylko na piękny asfalt i kostkę brukowa .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
EveningStar
Zaciekawiona BB
A czy miała któraś z was podgrzewacz do chusteczek nawilzanych ? Lubiłam w pierwszej ciazy nakupić trochę gadżetów ale na podgrzewacz sie nie zdecydowałam i teraz myśle
reklama
eveee
Moderatorka
Ja nie miałam, ale widziałam to. Dla mnie zbędny gadżet. Chusteczek używam tylko na wyjścia i w podróży, a tam nie zabiorę podgrzewacza.A czy miała któraś z was podgrzewacz do chusteczek nawilzanych ? Lubiłam w pierwszej ciazy nakupić trochę gadżetów ale na podgrzewacz sie nie zdecydowałam i teraz myśle![]()
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka