KattiYo
Zaangażowana w BB
Ja większość rzeczy mam po synku. Wózek mam Bebetto Luca. Mogę polecić z czystym sumieniem- pomijam fakt, że jest ładny ale ponadto - świetnie sie prowadzi, pompowane koła, dobra amortyzacja, przedłużana budka z wywietrznikami, torba na zakupy zapinana na zamek - więc nikt nie musi oglądać co tam mamy w środku. W ostatnim czasie sporo osób kupuje wózki Bebetto, myślę że warto przejrzeć ich ofertę.
Ubranka tez sama kupowalam i mam ich ogromne ilosci w worach.. Jak tym razem będzie dziewczynka to typowo dla chłopczyków ubranka pewnie pojdą na sprzedaz. Używalam butelek lovi drBrowns i Avent. Przy czym ostatecznie zostalam przy avent naturals. DrBrowns na dluzsza metę męczylo mnie to mycie tej rurki w srodku. Spora strata czasu przy codziennym myciu i wyparzaniu.A kolki i tak byly.. Avent super wygodne w myciu i użyciu.
Ubranka tez sama kupowalam i mam ich ogromne ilosci w worach.. Jak tym razem będzie dziewczynka to typowo dla chłopczyków ubranka pewnie pojdą na sprzedaz. Używalam butelek lovi drBrowns i Avent. Przy czym ostatecznie zostalam przy avent naturals. DrBrowns na dluzsza metę męczylo mnie to mycie tej rurki w srodku. Spora strata czasu przy codziennym myciu i wyparzaniu.A kolki i tak byly.. Avent super wygodne w myciu i użyciu.