Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są to mokre chusteczki (nasączone ) wykonane że specjalnego materiału dzięki czemu po użyciu możesz spłukać je w kibelku bo rozmpuszczają się w wodzieDziewczyny z Rossmanna teraz przyszła nowa oferta rosne i są jakieś takie chusteczki. Może mnie ktoś uświadomić, to się namacza, czy one są wilgotne czy jak?Zobacz załącznik 890367
Wydaje mi się, że to są normalnie nasączone chusteczki tylko poprostu można je wrzucać do kibelka i się nie zapcha [emoji14] coś jak nawilżany papier toaletowy, bo zwykle chusteczki nawilżane zapychają kibelek [emoji23][emoji85]Dziewczyny z Rossmanna teraz przyszła nowa oferta rosne i są jakieś takie chusteczki. Może mnie ktoś uświadomić, to się namacza, czy one są wilgotne czy jak?Zobacz załącznik 890367
A czy rożek z allegro? Bo widziałam takie same i się zastanawiam jak jakosciowo, jestes zadowolona? [emoji16]To ja się pochwalę pierwszymi zakupami: rożek, niedrapki i spiworek
To ja się pochwalę pierwszymi zakupami: rożek, niedrapki i spiworek
Mam taki sam rożek tylko w innym kolorze, prałam w 30 stopniach razem z kocykiem, nic się z nim nie stało [emoji4]To ja się pochwalę pierwszymi zakupami: rożek, niedrapki i spiworek