reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Fakt. Od recznego laktatora łapa boli strasznie ale dałam rade bo to głównie na starcie przy nawale potrzebowalam zeby mi nie rozerwalo cycków :p
U nas akurat pajace sie sprawdzily na bodziaka ale to akurat trzeba pod siebie dobierac zeby bylo wygodnie. A wracajac do ochraniacza mialam zalozony na lozeczko ale troche inaczej niz jest w zalozeniach bo tylko na dwa boki zeby oslonic małą od zimnej ściany. Kiedys wieszalo sie koce na łóżeczkach ale to akurat pamiętają nasze mamy ;)

reklama
Fakt. Od recznego laktatora łapa boli strasznie ale dałam rade bo to głównie na starcie przy nawale potrzebowalam zeby mi nie rozerwalo cycków :p
U nas akurat pajace sie sprawdzily na bodziaka ale to akurat trzeba pod siebie dobierac zeby bylo wygodnie. A wracajac do ochraniacza mialam zalozony na lozeczko ale troche inaczej niz jest w zalozeniach bo tylko na dwa boki zeby oslonic małą od zimnej ściany. Kiedys wieszalo sie koce na łóżeczkach ale to akurat pamiętają nasze mamy ;)

Moja mama jest lekarzem i większość życia pracowała w pogotowiu,więc ja miałam przegwizdane,bo mama widziała wszędzie zagrożenia :rolleyes2: Na pewno nie było koca jak ją znam :no:

Dziewczyny, ja tak sobie myślę,że w zimie wózkiem dużo jeździć nie będę za to z pewnością bardzo potrzebne będzie nosidełko/fotelik do samochodu [emoji6] macie jakieś sprawdzone marki, modele ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie nie znam na fotelikach :p mialam wózek 3w1 z nosidelkiem w zestawie i sie srawdzil ale ja malo samochodem jezdzilam jak córcia byla malutka.

W ogóle dziewczyny, ja dopiero w szóstym tygodniu, a już od kilku dni robię listy wyprawkowe, oglądam wózki itd. haha :D Jakbym mogła to najchętniej już bym zaczęła wszystko kupować, chociaż ciąża jeszcze nawet nie jest potwierdzona u gina :D
Mam tak samo :D Mąż się ze mnie śmieje :p

Ja mam Adamex Barletta 3 w 1 taki jak na zdjęciu. Jedyne co mi przeszkadza, to to, że okazał się za mały dla naszego dziecka. Nasza córka szybko urosła i musiałam kupować inną spacerówkę.

Załączniki

• barletta-rainbow-collection-3w1-adamex-wozek-dzieciecy-polski-produkt-7.800x600-s.jpg
    barletta-rainbow-collection-3w1-adamex-wozek-dzieciecy-polski-produkt-7.800x600-s.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 172
Dziewczyny, ja tak sobie myślę,że w zimie wózkiem dużo jeździć nie będę za to z pewnością bardzo potrzebne będzie nosidełko/fotelik do samochodu [emoji6] macie jakieś sprawdzone marki, modele ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie się podobają z 3w1 Baby Design Dotty albo Husky, opinie mają w porządku :)

reklama
Do góry