reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
Kosmetyki mam z hipp i babydream, krem nivea na każdą pogodę też mam, chusteczki z hipp, ale codziennie mam w planach używać wacików nasączonych wodą. Mam też bepanthen i linomag.

Mam ten sam komplet [emoji16] tylko oliwkę i puder mam z innej niemieckiej firmy. Jak już teściówka przywiozła i skład ma spoko to zużyję, chociaż wolałabym wszystko z hippa.
Ja nie mam ani oliwki ani pudru. Jak będzie potrzebne to dokupie :) poki co wychodze z zalozenia, ze im mniej tym lepiej :) takze mam tylko plyn do kapieli, krem do buzi, a no i bepanthen do pupy w razie w :)

Nivea krem na każdą pogode, żel(płyn) do mycia i oliwka.
Chusteczki z babydream, ale będziemy używać zapewne różne. Pampersy pampersa i babydream - tu sobie sprawdzimy które będą lepiej pasowały i może jeszcze przetestuje z lidla lupilu.
Linomag i bephanthen do pupy i sutkow moich [emoji6]

reklama
Ja postawiłam na produkty Nivea, chociaż w moim koszyku też znalazł się babydream. Bephanten też jest. A pieluchy narazie pampersa i chusteczki też, jednak myślę że przetestuje też inne marki.
Zastanawiałam się na początku nad kosmetykami emolium ale słyszałam że wcale nie jest takie cudowne jak reklamują

Do góry